TV & Media

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της

«Μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μας» έγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φουρέιρα: Φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου της - «Μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μας»

H Ελένη Φουρέιρα ανήρτησε τις φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και προκαλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της με τα σχόλια και τις ευχές τους να πέφτουν βροχή.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον 15 μηνών γιο τους στις 8 Ιουνίου.Του έδωσαν το όνομα Ερμής. Νονοί του μικρού Ερμή ήταν η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα, ο personal assistant της, Βασίλης Σιμσιρίκης, και ο καλός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης, ενώ του μυστηρίου ακολούθησε πάρτι στο «Island».

Ελένη Φουρέιρα: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε χαμογελαστή στο πλευρό του συζύγου της, κρατώντας αγκαλιά τον γιο τους, ενώ στα στιγμιότυπα που ανήρτησε καταγράφεται ο εντυπωσιακός στολισμός του χώρου όπου έγινε το πάρτι, με το μπλε χρώμα να κυριαρχεί.

Ο στολισμός περιλάμβανε πολλά μπαλόνια, αλλά και λουλούδια, ενώ σε περίοπτη θέση δέσποζε και μία μεγάλη επιγραφή με το όνομα του νεοφώτιστου.

«Ερμής! Μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μας! Ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας την έκαναν τόσο μαγική», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στη λεζάντα της ανάρτησής της.