TV & Media

My Style Rocks: Nικήτρια η Νικολίνα - «Μεγάλη νίκη για τα queer άτομα»

H αποκάλυψη της που είχε συγκινήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
My Style Rocks: Nικήτρια η Νικολίνα - «Μεγάλη νίκη για τα queer άτομα»
© screenshot/youtube

My Style Rocks: Nικήτρια η Νικολίνα - «Μεγάλη νίκη για τα queer άτομα»

Ο έβδομος κύκλος του «My Style Rocks» ολοκληρώθηκε, με τη Νικολίνα Νικολούζου να κερδίζει τον τίτλο της «βασίλισσας του στυλ» και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Η νικήτρια του περσινού «My Style Rocks», Μορτασία βρέθηκε στο πλατό του διαγωνισμού, για να απονείμει στη Νικολίνα το στέμμα. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε η Νικολίνα στις πρώτες της δηλώσεις. Στη συνέχεια, η Νικολίνα είπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι τόσο μεγάλη νίκη. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλα αυτά που πρεσβεύω. Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα, για τα άτομα που δεν πίστευαν πάντα στον εαυτό τους, για όλα τα άτομα που έχουν κάτι μέσα τους και θέλουν αυτό να το δει αυτό κάποιος και να το πιστέψει».

Η Νικολίνα συγκίνησε παίκτριες και τηλεθεατές όταν σε ένα επεισόδιο του My Style Rocks, αποκάλυψε ότι είναι τρανς: «Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Αυτό δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα» είπε, μεταξύ άλλων κοιτώντας προς την κάμερα για να απευθυνθεί στο τηλεοπτικό κοινό. Επίσης, είχε αποκαλύψει ότι με τη βοήθεια ειδικών, αλλά και της οικογένειάς της, ξεκίνησε ορμονοθεραπεία όταν ήταν 12 ετών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.