TV & Media

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Δεν έγινα μητέρα για καθαρά υπαρξιακούς λόγους»

Τι είπε για τις καταγγελίες στον χώρο της τέχνης

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Δεν έγινα μητέρα για καθαρά υπαρξιακούς λόγους»
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Δεν έγινα μητέρα για καθαρά υπαρξιακούς λόγους»

Η ηθοποιός Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αναφέρθηκε στον λόγο που επέλεξε να μη γίνει μητέρα και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

«Από επιλογή δεν έγινα μητέρα. Καθαρά για υπαρξιακούς λόγους. Ως καλλιτέχνης κι ως άνθρωπος δεν μπορώ να μένω ασυγκίνητη σε οτιδήποτε αφορά σε κακοποίηση παιδιού, νέων κοριτσιών και γυναικών» ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή και συνέχισε «είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο μας αγγίζει όλους μας σαν κοινωνία. Οτιδήποτε βγαίνει με τόλμη μπροστά για να κάνει καταγγελίες και να κόψει τη φόρα των κακοποιητών, φυσικά και κάνει καλό. Έγινε μία τεράστια συζήτηση, αλλά το θέμα είναι να μη μένει το πράγμα μόνο στον χώρο του θεάτρου και της τέχνης, αλλά αυτό να περάσει σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.».

Καραμπέτη: Είναι εύκολο να ζεις μαζί μου

«Είναι πολύ εύκολο να ζει κανείς μαζί μου, ρωτήστε τους συντρόφους και τους φίλους μου. Είμαι βολική ακριβώς επειδή σέβομαι τον άλλον. Συγχωρώ εύκολα, ξέρω ότι ο καθένας ανήκει στον εαυτό του και σε κανέναν άλλον. Όσο κι αν πληγωθώ, θα καταλάβω την προσωπική ανάγκη κι επιθυμία του άλλου. Δεν έχω κανένα δικαίωμα να ζητώ από τον άλλο να μην κάνει κάτι που θέλει να κάνει. Εγώ δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί πολλές φορές βλέπω μέσα στις οικογένειες τα μυστικά και τα ψέματα. Ήμουν υπέρ του να είναι κανείς σε μια σχέση όσο κρατάει η αλήθεια και η ένταση του συναισθήματος, παρά να υπόκειμαι σε συμβιβασμούς. Κατανοώ την ανάγκη του ανθρώπου να απιστήσει, είναι μέσα στη φύση του, αλλά φυσικά και με έχει πληγώσει η απιστία, κανένας δεν είναι υπεράνω αυτών των καταστάσεων», είχε πει στο παρελθόν «Είμαι εδώ και 15 χρόνια στη ζωή με τον Κρις Ραντάνοφ, αυτό που έχουμε είναι οικογένεια και δέσμευση ζωής. Δεν καταλάβαμε για πότε κύλησαν τα χρόνια».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.