TV & Media

Έλενα Χριστοπούλου: Έχω δει τη Βίκυ Καγιά στο θέατρο και ήταν πάρα πολύ καλή

Τι είπε για το τέλος του «TV Queen» και τον Νίκο Μουρατίδη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλενα Χριστοπούλου: Έχω δει τη Βίκυ Καγιά στο θέατρο και ήταν καλή
Έλενα Χριστοπούλου: Έχω δει τη Βίκυ Καγιά στο θέατρο και ήταν καλή © NDP Photo Agency

Έλενα Χριστοπούλου: Τι είπε για την Βίκυ Καγιά, το τέλος του «TV Queen» και τον Νίκο Μουρατίδη

Για το τέλος του «TV Queen», τα αρνητικά σχόλια που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης για το ριάλιτι και τη Βίκυ Καγιά μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Τελειώνει μια εκπομπή που έχω συμπαθήσει πολύ και θα ήθελα να κρατήσει παραπάνω το"TV Queen", για να το αγαπήσει ο κόσμος, όπως το αγάπησα κι εγώ. Αλλά είναι καλά», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1yn29w8znu1)

«Το έχω σκεφτεί αυτό πάρα πολύ αυτό που με ρωτάς. Το έχω σκεφτεί αρχικά με θυμό. Από την άλλη τώρα γιατί να θυμώσω; Τι με νοιάζει τι λένε κάποιοι άνθρωποι; Όταν έχεις τόσο μένος για κάτι που συμβαίνει, για ανθρώπους άλλους, για μια εκπομπή άλλη και όταν φέρεσαι και κινείσαι έτσι στις κάμερες - γιατί είναι δημόσια εικόνα - τότε είσαι ανάλογος με την πνευματικότητά σου, με την εξέλιξή σου σαν άνθρωπος, με τη συνείδησή σου, με το τι πιστεύεις. Οπότε, μια χαρά τα λένε και τα κάνουν, εγώ δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό. Δεν το καταλαβαίνω και δεν με αγγίζει», είπε για τον Νίκο Μουρατίδη και κατέληξε αναφορικά με την υποψηφιότητα της Βίκυς Καγιά στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας, στην ίδια κατηγορία με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη:

«Κάθε άνθρωπος έχει τα ταλέντα του, την ιδιοσυγκρασία του. Η Καρυοφυλλιά [Καραμπέτη] είναι η Καρυοφυλλιά και δεν συγκρίνεται κανείς μαζί της. Η Βίκυ είναι η Βίκυ. Την έχω δει στο θέατρο και ήταν πάρα πολύ καλή κάποια χρόνια πριν. Δεν είμαι κριτικός κινηματογράφου και θεάτρου, εκείνοι ξέρουν καλύτερα από εμένα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.