TV & Media

Σπύρος Μπιμπίλας: Η αλήθεια για το χρώμα του μαλλιού του και η πικρία για τις εκλογές του ΣΕΗ

Τι είπε για τον θάνατο και τον Χριστιανισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπύρος Μπιμπίλας
Σπύρος Μπιμπίλας © Eurokinissi

Σπύρος Μπιμπίλας: Η αλήθεια για το μαλλί και οι εκλογές του ΣΕΗ - Τι είπε για τον θάνατο και τον Χριστιανισμό

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε για το χρώμα των μαλλιών του, τη σχέση του με τον θάνατο και την πίκρα του μετά τις τελευταίες εκλογές στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

«Το μαλλί είναι φυσικό απλά επειδή είναι λίγο αραιωμένο όταν έρχόμαστε στα κανάλια βάζουμε υλικό σαν πιπέρι για να μην φωτίζουν τα κενά που δημιουργούν οι προβολείς. Δεν ασπρίζουν με τίποτα τα μαλλιά μου. Μια κυρία με είδε και με ρώτησε "τι κάνετε και δεν γερνάτε;". Προσέχω τον εαυτό μου πάρα πολύ. Μπότοξ έχω κάνει μια φορά και δεν μου άρεσε» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας: Όφειλαν οι ηθοποιοί να έρθουν να ψηφίσουν

«Μεγάλωσα σε οικογένεια με γραφείο κηδειών και έχω εξοικείωση με την ιδέα του θανάτου», ανέφερε για την σχέση του με τον θάνατο και κατέληξε για τις εκλογές στο ΣΕΗ:

«Επειδή οι ηθοποιοί δεν ήρθαν να ψηφίσουν, είχαμε τεράστια αποχή 3650 ψήφισαν 1085. Μετά από τέτοια γεγονότα όφειλαν να έρθουν να ψηφίσουν. Έχω πικραθεί πάρα πολύ και από άτομα κοντινά μου που τους παρακαλούσα και δεν ήρθαν να ψηφίσουν»

Ακολούθως, μίλησε και για τη χριστιανική θρησκεία και υποστήριξε ότι «παροτι πιστεύω ότι είναι η καλύτερη, πιστεύω στις μεγάλες αληθείες της θρησκείας για αλληλεγγύη, ισότητα, δεν είμαι χριστιανός. Αν ήταν θα πίστευα στην ανάσταση. Ο μόνος λογος που θα ήθελα να πεθάνω είναι για να δω τι γίνεται μετά» και συμπλήρωσε:

«Σε μια κηδεία έλεγε ο παπας "τυχερέ που πας στο φως και εμείς στο σκοτάδι" και είπα στον παπά "να βγούμε όλοι στη λεωφόρο να μας πατήσουν αυτοκίνητα; Τι είναι αυτά που λέτε;"».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.