TV & Media

«Μέχρι να γίνω γιαγιάκα θέλω να μου κρατάς το χέρι»: Η Δούκισσα Νομικού γιόρτασε 7 χρόνια γάμου

Το μήνυμα στον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, πάνω σε τούρτα

62224-137655.jpg
Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δούκισσα Νομικού: Το μήνυμα για τα 7 χρόνια γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη
Δούκισσα Νομικού: Το μήνυμα για τα 7 χρόνια γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη © Instagram

Δούκισσα Νομικού: Το μήνυμα για τα 7 χρόνια γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Την επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν χθες (10.6) η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 10 Ιουνίου του 2017 στην Μύκονο.

H γνωστή παρουσιάστρια έκανε ένα post στο Instagram προφίλ της. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια τούρτα σε κόκκινο χρώμα η οποία είχε ένα ημερολόγιο του Ιουνίου επάνω με κυκλωμένο τον αριθμό δέκα, η οποία έγραφε, «7 χρόνια παντρεμένοι. Στα 100 μωρό μου».

Το μήνυμα της Δούκισσας Νομικού για την επέτειο γάμου της
Το μήνυμα της Δούκισσας Νομικού για την επέτειο γάμου της

Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης γιόρτασαν 7 χρόνια γάμου

«Χρόνια μας πολλά μωρό μου! 7 χρόνια η γυναίκα σου, 10 χρόνια το κορίτσι σου. Μέχρι να γίνω γιαγιάκα θέλω να μου κρατάς το χέρι» έγραψε.Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι κατά την διάρκεια του γάμου του, έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Στις 25 Μαρτίου του 2018 ήρθε στη ζωή ο γιος τους Σάββας, ενώ στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 γεννήθηκε η κόρης τους Αναστασία.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!» η Δούκισσα Νομικού είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στον σύζυγό της και τα παιδιά τους τονίζοντας: «Ναι. Νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή που ήρθε στη ζωή μου ο Δημήτρης. Είναι σπάνιος άνθρωπος. Έχει πολύ καλή ψυχή. Είναι γενναιόδωρος, τρυφερός, χαμογελαστός, αισιόδοξος. Εκτιμώ σε εκείνον τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, πάντα με το κεφάλι ψηλά. Μπορώ να σου μιλάω ασταμάτητα για τα προτερήματα του Δημήτρη, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Είμαστε μαζί από το 2014 και επτά χρόνια μετά νιώθω ότι είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον παραδέχομαι».

«Ο Δημήτρης με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με έχει ξεκλειδώσει και με έκανε να δω τη ζωή λίγο πιο χαλαρά», έχει δηλώσει η Δούκισσα Νομικού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.