TV & Media

Μαρίνα Ασλάνογλου: Για να γίνω μητέρα έκανα 3 εξωσωματικές αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω

Η ηθοποιός για τη μητρότητα, το διαζύγιο και την καριέρα της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι 3 εξωσωματικές και η μητρότητα - Η συνέντευξη της ηθοποιού για το διαζύγιο και τα επαγγελματικά της

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και τις προσπάθειές της με τις εξωσωματικές.

Αρχικά, για το παιδί της, ανέφερε: «Με μια δυσκολία μεγάλη έφερα τον Κωνσταντίνο. Έκανα τρεις εξωσωματικές, άλλα δεν το έβαλα ποτέ κάτω, τίποτα δεν τελειώνει, με βοήθησε η πίστη μου, πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη, προσεύχομαι με τον δικό μου τρόπο στον Θεό».

Σχετικά με τον χωρισμό της, η Μαρίνα Ασλάνογλου σχολίασε: «Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο, εξήγησα στον γιο μου ότι οι γονείς δεν χωρίζουν ποτέ, χωρίζει το ζευγάρι. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι μένουμε σε διαφορετικά σπίτια».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου για τη ζωή της, τα γούρια και την καριέρα της

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ρωτήθηκε για το γεγονός ότι συχνά οι ηθοποιοί στις παραστάσεις επιλέγονται με βάση τον αριθμό των followers. Πάνω σε αυτό, απάντησε: «Δεν μου αρέσει να κάνουν casting και να διαλέγουν ηθοποιούς με followers, υπάρχουν τόσοι ηθοποιοί που έχουν τελειώσει το Εθνικό ή το Θέατρο Τέχνης».

Επίσης, αποκάλυψε τα γούρια που έχει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω στη σκηνή και να μη μουντζουρώσω το αυτί μου από πίσω, είναι το γούρι μου. Πάω πάντα συνέχεια από τον ίδιο δρόμο. Χαλάω κάτι πάνω μου για να μη με ματιάσουν».

Η ηθοποιός μοιράστηκε, επίσης, μερικά ευτράπελα περιστατικά: «Ένιωσα πολύ αμήχανα όταν σε μία παράσταση ένας ηθοποιός που παίζαμε εξαφανίστηκε αφήνοντάς με εντελώς μόνη στη σκηνή, έλεγα “μα τι με βρήκε”. Έχω σταματήσει παράσταση γιατί ένας κύριος στην πρώτη σειρά έπαιζε μπεγλέρι, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ».

Τέλος, η Μαρίνα Ασλάνογλου ανέφερε για τα επαγγελματικά της: «Τη νέα σεζόν δεν θα κάνω θέατρο, αποφάσισα να κάτσω με τον γιο μου να έχω ελεύθερο σαββατοκύριακο».