TV & Media

Φωτεινή Βελεσιώτου: Τραγουδάω 40 χρόνια, με γνωρίσατε τα τελευταία χρόνια γιατί δεν με ήξερα και εγώ

Το κεφάλαιο του τραγουδιού από τις «Άγριες Μέλισσες»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φωτεινή Βελεσιώτου: Τι είπε για τον τρόπο που την γνώρισε ο κόσμος - Το κεφάλαιο του τραγουδιού από τις «Άγριες Μέλισσες»

H Φωτεινή Βελεσιώτου ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι μετά από 24 χρόνια διδασκαλίας.

Ακολούθως, ανέφερε πως ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια στη ζωή της αποτελεί το εναρκτήριο κομμάτι που τραγούδησε στους τίτλους της αρχής στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

«Τραγουδάω 40 χρόνια, με γνωρίσατε τα τελευταία χρόνια γιατί δεν με ήξερα και εγώ. Ήμουν δασκάλα για 24 χρόνια, ήταν τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου. Όταν ασχολείσαι με τα παιδιά έχεις μόνο να πάρεις», είπε αρχικά η Φωτεινή Βελεσιώτου.

«Τραγoυδούσα σε μικρούς χώρους, 30-50 ανθρώπων. Αυτοί με ήξεραν. Δεν θα άφηνα τη δουλειά μου ως δασκάλα για το τραγούδι. Ξεκίνησα να τραγουδάω επαγγελματικά όταν αποφάσισα να βγω στη σύνταξη» και πρόσθεσε:

«Το 2004 έκανα τον πρώτο μου δίσκο, δεν πήγε καλά. Δεν απογοητεύτηκα, δεν ήταν αυτοσκοπός μου το τραγούδι, να κάνω καριέρα σαν τραγουδίστρια. Τραγουδούσα κάθε Παρασκευή στο “Καφωδείο Ελληνικό” με άκουσε ο Γιώργος Καζαντζής και μου είχε τις “Μέλισσες” και με έβγαλε από την ησυχία μου. Μου αρέσει να τραγουδάω, ο πρώην άνδρας μου μού είπε την ατάκα “εσύ Φωτεινή είσαι ικανή να πας να πληρώσεις για να τραγουδάς”, ήξερε την τρέλα μου».