TV & Media

Κατερίνα Καινούργιου: Την Παπαρίζου τη ρωτούν για τα κιλά και εμένα για τις πλαστικές, φτάνει πια

Mε αφορμή συνέντευξη της τραγουδίστριας

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Καινούργιου: Την Παπαρίζου τη ρωτούν για τα κιλά και εμένα για τις πλαστικές, φτάνει πια
© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Καινούργιου: Την Παπαρίζου τη ρωτούν για τα κιλά και εμένα για τις πλαστικές 

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Παπαρίζου και αναφέρθηκε στο body shaming που έχει δεχτεί και η ίδια.

Με αφορμή τα λεγόμενά της τραγουδίστριας, η παρουσιάστρια μίλησε για τις ερωτήσεις που δέχεται συχνά από τους δημοσιογράφους για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Φτάνει πια με αυτές τις ερωτήσεις για το body shaming. Θα έχεις την Παπαρίζου και θα κάνεις αυτή την ερώτηση, θα έχεις εμένα και θα ρωτήσεις για τις πλαστικές. Όταν σταματήσουν αυτές οι ερωτήσεις να γίνονται στα συγκεκριμένα πρόσωπα επί τόσα χρόνια, τότε όλα θα είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν κάποιος σχολιάζει αρνητικά το σώμα της, έχουν πρόβλημα αυτοί στα social media. Μιλάμε για μια καλλονή. Ο καθένας νιώθει καλά με τα κιλά που έχει. Φτάνει πια με αυτές τις ερωτήσεις. Για ποιον λόγο να ρωτάς ξανά την Έλενα για τα κιλά της;».

Η Έλενα Παπαρίζου προ ημερών κλήθηκε να σχολιάσει και το bodyshaming που κατά καιρούς έχει δεχθεί. Όπως εξήγησε: «Εδώ και πολλά χρόνια δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μπαίνει στη διαδικασία να ασχολείται με οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στην ανθρώπινη ψυχή. Είμαστε στο 2024. Τέλος! Πρέπει όλοι να φροντίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.