TV & Media

Εξώδικο από την οικογένεια της Καίτης Γκρέυ για την ταινία - αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

Τι ζητά ο εγγονός της από την παραγωγή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Καίτη Γκρέυ σε παλαιότερη δημόσια έξοδο
Η Καίτη Γκρέυ έκλεισε τα 100 της χρόνια © NDP PHOTO

Καίτη Γκρέυ: Εξώδικο από την οικογένεια της για την ταινία - αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη - Τι ζητά ο εγγονός της από την παραγωγή

Η οικογένεια της Καίτης Γκρέυ απέστειλε εξώδικο προς την παραγωγή της ταινίας που ετοιμάζεται για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, με τίτλο «Υπάρχω». 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το εξώδικο εστάλη με σκοπό να προφυλαχθούν η ιστορία, η τιμή και η υπόληψή της. Η οικογένεια της κ. Γκρέυ, που πριν από λίγο καιρό έγινε 100 ετών, εκφράζει με σαφήνεια μέσω του εξωδίκου ότι δεν προτίθεται να κάνει ούτε βήμα πίσω σε όσα αφορούν την ίδια και την ιστορία της. Το εξώδικο που απέστειλε ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Να μην προβείτε στην παραμικρή προσβολή της προσωπικότητας, της καλλιτεχνικής προσφοράς και της ιδιωτικότητας της ατομικής ζωής της Καίτης Γκρέυ. Σε διαφορετική περίπτωση, σας καθιστώ γνωστό ότι προτίθεμαι να προβώ σε όλες τις ενέργειες που ρητά προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία».

Ο Κώστας Ηλιάδης θέλει να προλάβει οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα της γιαγιάς του, η οποία δεν θα συνάδει ούτε με την ιστορία της, ούτε με την τιμή και την υπόληψή της στην ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Μάστορας

Ο έρωτας της Καίτης Γκρέυ και του Στέλιου Καζαντζίδη

Η Καίτη Γκρέυ και ο Στέλιος Καζαντζίδης υπήρξαν ζευγάρι για περίπου πέντε χρόνια. Η Καίτη Γκρέυ πριν από έξι χρόνια είχε μιλήσει στον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου για τον έρωτά τους. 

«Ήμουν πέντε χρόνια με τον Καζαντζίδη. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Μην νομίζεις ότι πέρασα καλή ζωή μαζί του. Δεν την μπορώ τη ζήλια. Μου έκανε δυο βρωμιές. Και όταν χώρισα με τον Στέλιο, τα είχα με τον Νίκο το Λαιμό. Πέρασα πολύ ωραία μαζί του, τρία χρόνια, δεν είχα κανένα πρόβλημα, κύριος αυτός. Δεν τον συγχώρεσα ποτέ τον Καζαντζίδη. Τον έκανα και πόνεσε πάρα πολύ. Του έλεγα "εσύ κι εγώ να μείνουμε στον κόσμο και να μην υπάρχει άλλος άντρας βγάλτο από το μυαλό σου ότι θα ξανάρθω μαζί σου". "Εγώ θα σε κάνω, αγάπη μου, όπως ήσουν πρώτα. Σ’ αγαπώ, συγγνώμη γι’ αυτά που έκανα", μου έλεγε αυτός». 

Η Καίτη Γκρέυ είχε υποστηρίξει ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Στέλιο Καζαντζίδη είχε μείνει έγκυος, ωστόσο απέβαλε όταν ήταν 4,5 μηνών. «Ποιος είπε ότι ο Καζαντζίδης δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Εγώ έμεινα έγκυος και απέβαλα. Έπρεπε να κάτσω στο σπίτι, αλλά εγώ πήγαινα στα κέντρα και δούλευα, έπρεπε να δουλέψω για τα χρέη του Καζαντίδη», είχε πει σε άλλη της συνέντευξη η Καίτη Γκρέυ. «Έδενα σφιχτά τη ζωνή μου για να μην φαίνεται η κοιλιά μου. Απέβαλα»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.