TV & Media

Στράτος Τζώρτζογλου: Μετά τον ψυχίατρο, τα πράγματα κυλάνε καλύτερα

Τι αποκάλυψε για τον θάνατο της μητέρας τους

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στράτος Τζώρτζογλου: Τι είπε για την κατάστασή του μετά τις συνεδρίες με τον ψυχίατρο - Τι αποκάλυψε για τον θάνατο της μητέρας τους

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε ξανά στη δύσκολη περίοδο που βίωσε με την κατάθλιψη.

Συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου παραδέχθηκε πως «έγινε ένα κλικ και έπεσα στην κατάθλιψη. Ίσως γιατί δεν είχα διαχειριστεί ή ήταν στη διαδικασία διαχείρισης ο θάνατος της μητέρας μου. Όταν έφυγε, εγώ μπήκα στη "Φάρμα"».

«Οι κοντινοί μου στενοχωριόντουσαν γιατί με έβλεπαν πεσμένο. Με τη βοήθεια του ψυχιάτρου επανήλθα και από τότε τα πράγματα κυλάνε πολύ καλύτερα από ό,τι πριν την κατάθλιψη» πρόσθεσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Στράτος Τζώρτζογλου: Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και χρειάστηκε να πάρω αγωγή

Ο Στράτος Τζώρτζογλου παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τους γνωστούς ρόλους του, την κατάθλιψη που πέρασε, τη σύζυγό του και άλλα.

«Ήμουν από φτωχή οικογένεια. Μέναμε σε υπόγεια που οι τοίχοι είχαν υγρασία. Οι μαύρες τελίτσες από την υγρασία νόμιζα ότι ήταν μυγάκια και έπαιζα μαζί τους. Πάντα ένα παιδί νιώθει πρίγκιπας ό, τι και αν συμβαίνει», είπε αρχικά για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά του όταν ήταν παιδί ενώ αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Κάρολο Κουν: «Λίγο πριν πεθάνει ο Κάρολος Κουν στο νοσοκομείο μου έλεγε “δεν πρέπει να σταματήσεις να ζεις το πάθος σου”. Αυτός ο άνθρωπος είχε μια ιερή φλόγα».

Στράτος Τζώρτζογλου: Τι αποκάλυψε για την κατάθλιψη

«Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και χρειάστηκε να πάρω αγωγή. Πέρασα δύο χρόνια με αρκετά σοβαρή κατάθλιψη. Η μητέρα μου “έφυγε” λίγο πριν μπω στη Φάρμα και ένας από τους λόγους που μπήκα στη "Φάρμα" ήταν για να το ξεπεράσω και να ξεφύγει το μυαλό μου. Ακριβώς μετά τη "Φάρμα" άρχισα να παθαίνω κατάθλιψη. Όχι λόγω της "Φάρμας", απλώς χρειάστηκε η αποδοχή να γίνει μέσα από τα σκοτάδια. Πέρασα μια βαθιά νύχτα, η οποία όμως με βοήθησε να δω λαμπρότερα το παρόν, το τι έχω στη ζωή μου και το πόσο όμορφη είναι η ζωή», συνέχισε ο Στράτος Τζώρτζογλου και κατέληξε για τα πρόσφατα δημοσιεύματα χωρισμού που προέκυψαν σχετικά με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα: «Επειδή δεν κάναμε με την Σοφία όλες τις διακοπές του Πάσχα μαζί, βγήκε ξαφνικά η είδηση ότι χωρίζουμε. Το διάβασα και τα έχασα. Είναι τρελό. Ούτε νευρίασα, ούτε γέλασα, απλά κάθισα και είπα: "Με τι κάθεται και ασχολείται ο κόσμος"».

Τέλος, μίλησε για τη φιλία του με τη Βάνα Μπάρμπα: «Ποτέ δεν έχουμε τσακωθεί με την Βάνα Μπάρμπα, ήμασταν κολλητοί, την καταλάβαινα και με καταλάβαινε, γίναμε φίλοι από την πρώτη στιγμή. Δεν χορταίνω να είμαι δίπλα στην Βάνα Μπάρμπα, θα είμαστε τη νέα σεζόν σε μία καινούργια σειρά μαζί».

Βάνα Μπάρμπα για Στράτο Τζώρτζογλου: Όταν είχε κατάθλιψη είχα ανησυχήσει πάρα πολύ

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στα όσα είπε πρόσφατα ο Στράτος Τζώρτζογλου για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε ο ηθοποιός, όταν είχε κατάθλιψη.

«Όλοι περνάμε δύσκολα, είναι η εποχή σκληρή και γι' αυτό εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ με το κομμάτι της ψυχικής υγείας. Το ήξερα για τον Στράτο. Πέραν του ότι η δουλειά μας έχει ενώσει, είναι και ο αγαπημένος μου και στις δύσκολες στιγμές ήμασταν πάντα μαζί. Ίσως να είναι και ο καλύτερός μου φίλος μέσα από τον χώρο» ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Στράτος Τζώρτζογλου «ήταν άλλο πρόσωπο» όταν δεν είχε ακόμη ζητήσει βοήθεια για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη. «Τότε, πηγαίναμε κάπου και δεν έβγαζε λέξη. Κάποια στιγμή θορυβηθήκαμε όλοι και καταλάβαμε και τρέξαμε μαζί του. Κι εγώ το πέρασα με τη μητέρα μου και ο Στράτος ήταν μαζί μου. Η αγάπη τα λύνει όλα, αρκεί να το ξέρουμε και να μην φοβηθούμε να ζητήσουμε βοήθεια. Ανησύχησα πάρα πολύ, δεν ήταν καλά, ήταν άλλο πρόσωπο», σημείωσε.