TV & Media

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τώρα δεν είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου

Τι είπε για την συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αποκάλυψε πως δεν είναι πολύ καλά με τον εαυτό του - Τι είπε για την συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τρέχουσα χρονική περίοδο τονίζοντας ότι δεν αισθάνεται καλά με τον εαυτό του.

Ειδικότερα, ερωτηθείς σχετικά, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε ότι υπάρχουν στιγμές που σκέφτεται, αν πρέπει να σπαταλάει τόσο χρόνο από τη ζωή του στη δουλειά.

«Τώρα δεν είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, δεν έχω τσακωθεί μαζί του προσπαθώ να καταλάβω τι προσπαθεί να αποφύγει. Είναι η κούραση; Η πολλή δουλειά; Ή αυτό είναι που λατρεύει πολύ; Λέω γιατί να δουλεύω τόσο πολύ, μήπως μου αρέσει; Δεν ξέρω» είπε συγκεκριμένα, ο ηθοποιός.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τι είπε για την συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο

Ακολούθως, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι αυστηρός σσαν χαρακτήρας.

Μιλώντας για την παράσταση «Δον Κιχώτης» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξήγησε ότι επέλεξε τον συνάδελφό του να τον σκηνοθετήσει, επειδή «είναι ένας πάρα πολύ καλός σκηνοθέτης, μελετάει πολύ, έχει πάρα πολλές γνώσεις και έχει εμπειρία ως ηθοποιός. Δεν είναι καθόλου αυστηρός».