TV & Media

Έλλη Στάη για τον Τάσο Μπιρσίμ: «Ήμουν και εγώ μία από αυτούς που πήρε από το χεράκι»

Με αφορμή τον θάνατο του σκηνοθέτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλλη Στάη για τον Τάσο Μπιρσίμ: «Ήμουν και εγώ μία από αυτούς που πήρε από το χεράκι»
© NDP

Έλλη Στάη: Για τον θάνατο του Τάσου Μπιρσίμ 

Η Έλλη Στάη θέλησε να πει το δικό της αντίο στον Τάσο Μπιρσίμ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN το βράδυ της Πέμπτης.

Μάλιστα, μιλώντας για τον διευθυντή τηλεόρασης στην ΕΡΤ και σκηνοθέτη, η Έλλη Στάη δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση. «Βλέποντας τώρα τις εικόνες από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, θυμήθηκα τις παλιές εκείνες και θα ήθελα, πριν πούμε οτιδήποτε για τα πολιτικά τεκτενόμενα, να πω δυο κουβέντες για τον χαμό του Τάσου Μπιρσίμ. Αυτού του πολύ σημαντικού σκηνοθέτη των media».

Έλλη Στάη: Η εικόνα που έβγαζε ήταν εικόνα σαν να είχε δέκα drones

«Ο Τασούλης μας, έτσι τον λέγαμε. Ήμουν και εγώ μία από αυτούς που πήρε από το χεράκι, από την πρώτη μέρα και μας γνώρισε τις κάμερες και όλα αυτά τα οποία γίνονται μπροστά και πίσω από αυτές. Πραγματικά σημαντικός γιατί σε μια εποχή που δεν υπήρχαν τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν σήμερα, η εικόνα που έβγαζε ήταν εικόνα σαν να είχε δέκα drones και σαν να είχε ό,τι υπάρχει σήμερα, πριν 30 χρόνια» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η Έλλη Στάη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN το βράδυ της Πέμπτης.

«Ήμουν και γω μία από αυτούς που μας πήρε από το χεράκι και μας έμαθε αυτά που έπρεπε να μάθουμε για να πορευτούμε», τόνισε κλείνοντας. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.