TV & Media

Ερρίκος Πετιλόν: Εμφανίζω σύνδρομο στέρησης - Ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάθω ανακοπή

Η έκκληση του πρώην μοντέλου για εγκλεισμό σε «κλειστό χώρο βοήθειας»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ερρίκος Πετιλόν: Το πρώην μοντέλο για τον εθισμό του στις ουσίες, τα προβλήματα υγείας και η έκκληση για εγκλεισμό σε κέντρο βοήθειας

Ο Ερρίκος Πετιλόν μέσα από συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso» μιλά για τον εθισμό του στις ουσίες και ζητά τον εγκλεισμό του σε κέντρο βοήθειας, προκειμένου να απεξαρτηθεί. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός αναφέρεται ακόμη στα προβλήματα υγείας, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. 

Ερρίκος Πετιλόν: Δεν μπορώ να κόψω αυτό το «πράγμα» αν δεν μπω κάπου για βοήθεια

«Θέλω να μπω σε έναν κλειστό χώρο, για ένα λογικό χρονικό διάστημα και όχι για πέντε χρόνια. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Έχω υποβληθεί σε επέμβαση με μπαλονάκι, ζω μόνος μου και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθω ανακοπή. Δεν μπορώ να κόψω αυτό το “πράγμα” αν δεν μπω κάπου για βοήθεια. Είμαι γεννημένος με διπολική διαταραχή και παράλληλα υποφέρω και από εθισμό σε ουσίες», είπε  ο Ερρίκος Πετιλόν και συνέχισε: 

«Έχω πάει σε 25 κέντρα απεξάρτησης για ουσίες, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο ΚΕΘΕΑ μου είπαν ότι δεν δίνουν ούτε ασπιρίνη ούτε κανένα φάρμακο. Και εγώ δεν μπορώ να μην παίρνω κάτι. Εμφανίζω σύνδρομο στέρησης. Δεν θέλω να ζω με μεθαδόνη, θέλω να απεξαρτηθώ».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Ερρίκος Πετιλόν σημειώνει: «Είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, είμαι άνεργος και πρέπει να δουλέψω, αλλά πρέπει να φροντίσω και την υγεία μου. Απόλυτη προτεραιότητα είναι να μπω σε έναν κλειστό χώρο βοήθειας. Τίποτα άλλο δεν ζητώ. Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλήξω εδώ στο σπίτι που ζω ολομόναχος και να με βρουν έπειτα από ένα μήνα πεθαμένο».