TV & Media

Μιχάλης Αεράκης: Ξέρω τι σημαίνει δυστυχία. Πολλές φορές έπαιρνα γόπα από κάτω να την καπνίσω

Πώς βρέθηκε να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Αεράκης: Η συνέντευξη του ηθοποιού στο «Καλύτερα Αργά»
Μιχάλης Αεράκης: Η συνέντευξη του ηθοποιού στο «Καλύτερα Αργά» © NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μιχάλης Αεράκης: Πώς βρέθηκε να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές 2024 - Συνέντευξη στο «Καλύτερα Αργά» - Τι είπε για τα παιδικά του χρόνια

Για τον ρόλο του στη σειρά, «Σασμός» και το παρασκήνιο πίσω από το πώς κατέληξε να υποδυθεί τελικά τον παπά, ενώ είχε κληθεί για άλλον ήρωα μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» ο  Μιχάλης Αεράκης.

Ο ηθοποιός περιέγραψε μεταξύ άλλων και τα δύσκολα παιδικά και νεανικά του χρόνια, ενώ είπε ότι από τα 12 του χρόνια πουλούσε λαχεία και ζούσε φτωχικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1rl53pbht1d)

Ο Μιχάλης Αεράκης για τη φτωχική ζωή του στην Κρήτη

Πιο αναλυτικά, ο Μιχάλης Αεράκης είπε για τη φτωχική ζωή που έκανε: «Παίζει ρόλο σε αυτή τη δουλειά τι παρελθόν έχεις, τι μνήμες έχεις. Πήγα σχολείο 25 χρονών. Επειδή δούλευα από τα 12 και μοίραζα λαχεία, ξέρω τι σημαίνει δυστυχία. Πολλές φορές έπαιρνα γόπα από κάτω να την καπνίσω. Τις λέγαμε “βασιλικές γόπες”. Όταν έβλεπα τα παιδάκια και προσπαθούσαν μέσα από τις οδηγίες του δασκάλου να πιάσουν το συναίσθημα του πόνου, κάποια στιγμή γέλασα. Και μου λέει ο δάσκαλος “Παλιοκρητικιέ, στο γραφείο”. Του είπα “με πέρασες στη σχολή χωρίς να δώσω εξετάσεις. Μου έκανες συνέντευξη 1,5 ώρα και ξέρεις τα πάντα για μένα. Να δω μια κοπελίτσα να προσπαθεί να πιάνει τον πόνο, φαίνεται ότι δεν τον έχει ζήσει”».

Ο Μιχάλης Αεράκης για τον «Σασμό» και τον ρόλο του παπά - Μιχάλη

Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε και για τον ρόλο του παπα-Μιχάλη στον «Σασμό»: «Σε μια σύσκεψη στον Alpha που έτυχε να είμαι ειπώθηκε τον ρόλο του παπά ποιος θα τον κάνει. Και λέει η διευθύντρια παραγωγής τότε λέει “Τον παπά τον έχουμε. Να ‘τος”. Εγώ τον ρόλο τον ήθελα αλλά έχω μια συστολή και υπερηφάνεια. Τον παπά τον λέγανε Γρηγόρη, αλλά είπα “υπό έναν όρο. Θα λέγεται Μιχάλης". Όλοι νόμιζαν ότι ήθελα να ακούγεται το όνομά μου, μην βάζετε πονηρές σκέψεις. Ο παππούς μου ήταν παπάς και ήθελα να τον τιμήσω. Και έτσι έγινε η παντρειά. Ουσιαστικά παίζω τον παππού μου! Υποκριτικά δεν με έχει κουράσει γιατί ξεπατικώνω τον παππού μου, τον εντάσσω στον ρόλο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1rl42qom4bl)

Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε και για το πώς τον προσέγγισε ο Νίκος Ανδρουλάκης ώστε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1rlfm56rppt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.