TV & Media

Πέθανε εν ώρα εργασίας ο εικονολήπτης του ΣΚΑΪ, Σάββας Αϊδινίδης

Το συγκινητικό «αντίο» των συναδέλφων του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάββας Αϊδινίδης
Σάββας Αϊδινίδης: Πέθανε ο εικονολήπτης του ΣΚΑΪ εν ώρα εργασίας

Σάββας Αϊδινίδης: Πέθανε ο εικονολήπτης του ΣΚΑΪ εν ώρα εργασίας - Το «αντίο» συναδέλφων του

Ο εικονολήπτης του ΣΚΑΪ, Σάββας Αϊδινίδης πέθανε το βράδυ του Σαββάτου (1.6) εν ώρα εργασίας. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή το μεσημέρι της Κυριακής (2.6) μέσα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάββας Αϊδίνης έχασε τη ζωή του την ώρα που κάλυπτε τον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα Τύπου.

«Η οικογένεια του ΣΚΑΙ θέλουμε να πούμε "καλό ταξίδι" στον Σάββα Αϊδινίδη, τον οπερατέρ μας, που χθες το απόγευμα έφυγε από τη ζωή. Να ξέρετε ότι είμαστε φίλοι με αυτούς τους ανθρώπους, είναι η μισή δουλειά μας… Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στα παιδιά του», είπε αρχικά ο Ισίδωρος Φίκαρης

«Ένας πολύ καλός επαγγελματίας, πολύ φιλότιμος. Είχε καλύψει τον πόλεμο στην Ουκρανία και στο Ισραήλ. Ο Σάββας ήταν πάντα με ένα χαμόγελο, τον αγαπούσαμε πολύ. Εγώ είμαι τρία χρόνια στον ΣΚΑΙ και είχαμε κάνει πολλά θέματα μαζί. Πάντα έδινε κουράγιο στους δημοσιογράφους, δεν δημιουργούσε προβλήματα. Κρίμα, είναι άδικο πολύ!» είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Ο Χρήστος Νικολαΐδης αποχαιρετά τον Σάββα Αϊδινίδη

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης είπε το δικό του, συγκινητικό αντίο στον Σάββα Αϊδινίδη μέσα από ανάρτησή του στο Facebook. «Τον γνώρισα στο Κίεβο, αλλά δέθηκα πολύ μαζί του στο Ισραήλ, που περάσαμε 33 δύσκολες μέρες τον περασμένο Οκτώβριο… Σπουδαίο παιδί! Φιλότιμος, καλόψυχος, αφάνταστα υποστηρικτικός, παθιασμένος με τη δουλειά, ερωτευμένος με την εικόνα, αφιερωμένος στο κανάλι, ατάραχος τη στιγμή του βομβαρδισμού, στιβαρός μπροστά στον κίνδυνο! Σπάνιος άνθρωπος! Έφυγε τόσο νωρίς… Δεν υπάρχουν λόγια, ούτε για τον άνθρωπο, ούτε για την οικογένειά του… Αχ ρε Σάββα. Είχες μία καλή κουβέντα για τον καθένα, ένα χαμόγελο για κάθε δυσκολία, ένα κουράγιο για κάθε δοκιμασία… Ακόμη και στους καβγάδες μας, στα ξεσπάσματα του άγχους και της πίεσης της δουλειάς είχες τον τρόπο να σκας ένα χαμόγελο και με ένα βλέμμα καλοσύνης να τα σκεπάζεις όλα… Κρίμα ρε Σάββα, κρίμα!», έγραψε ο Χρήστος Νικολαΐδης και κάλεσε «συνδικαλιστές και εργοδοσία να θεσμοθετήσουν στη μνήμη του Σάββα υποχρεωτικές προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και εγκεφαλικά, που θερίζουν στις μέρες μας όσους εργάζονται σε στρεσογόνες ειδικότητες».

Όχι ρε Σάββα... όχι! Ο οπερατέρ του ΣΚΑΙ Σάββας Αϊδινίδης έφυγε το απόγευμα από τον μάταιο τούτο κόσμο, μέσα στη βάρδια...

Posted by Christos Nikolaidis on Saturday, June 1, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.