TV & Media

Ο Παπανώτας κατά Μαγγίρα και Μακαλιά: «Πρέπει κάποιος να τους μάθει τη δεοντολογία»

«Είμαι μια προσωπικότητα των media καταξιωμένη κι αυτό ενοχλεί», δήλωσε ο παρουσιαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Παπανώτας
Δημήτρης Παπανώτας κατά θουν δεοντολογία © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Δημήτρης Παπανώτας: Η συνέντευξη για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και το σχόλιο για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα στην εκπομπή «After Dark» και μεταξύ άλλων μίλησε για την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

«Είναι πολλοί άνθρωποι που δεν το ανέχονται, που θεωρούν ότι είμαι πανελίστας. Δεν είμαι ένας πανελίστας, είμαι μια προσωπικότητα των media καταξιωμένη κι αυτό ενοχλεί κάποιους αλεξιπτωτιστές που θυμούνται στα 50 να κάνουν καριέρα», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για τα σχόλια που κατά καιρούς έχει δεχθεί

«Δεν είναι εύκολο με υστερίες on camera να κοντύνεις κάποιον άλλο δίπλα σου. Κάποια στιγμή με συμβούλευσαν πολλοί δικηγόροι ότι αν κάνω μηνύσεις, θα πάρω δύο πολυκατοικίες, με την κακοποίηση των δηλώσεών μου. Βγήκαν διάφορες κυρίες κι έλεγαν για κρυμμένο "μισογυνισμό'. Ποια είναι η κάθε κυρία που θα μιλήσει για μένα έτσι και τι πορεία έχει η ίδια;», είπε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Παπανώτας, ενώ αναφέρθηκε λίγο αργότερα στη Μπέττυ Μαγγίρα«Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα. Δεν θα είχα τίποτα να συζητήσω, είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Και στη Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά πρέπει κάποιος να τους μάθει τη δεοντολογία. Από εκεί ξεκίνησε το κακό από αυτή την εκπομπή, δεν θέλω να σχολιάζω ανθρώπους που σου βάζουν στο στόμα σου μια δήλωση που δεν έχεις κάνει ποτέ».

Παπανώτας για Κασσελάκη:  Πόσες πατάτες έχει κάνει από τότε που ανέλαβε; 

Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν θα μπορούσε παρά να ερωτηθεί για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη. «Ήμουν από τους πρώτους που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη μέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για πρόεδρος. Γιατί είδα ένα νέο παιδί το οποίο έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό, που έξω είναι αλλιώς τα πράγματα, μου άρεσε αυτός ο νέος αέρας και το γεγονός ότι έξω υπάρχουν αξιοκρατία και άλλα πράγματα, τα οποία λείπουν στην Ελλάδα, και ίσως κάποιος μας τα φέρει επιτέλους εδώ. Δεν περίμενα όμως ότι αυτός ο άνθρωπος θα αναλάβει ένα κόμμα και μετά θα το παίξει «τα ξέρω όλα και συμφέρω». Δεν τα ξέρει όλα, δεν έχει γνώση των πραγμάτων των πολιτικών».

Σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Παπανώτας πρόσθεσε: «Θα έπρεπε να έχει και πίστευα ότι θα είχε ένα επιτελείο ανθρώπων, που θα τον στηρίξει και επικοινωνιακά αλλά και πολύ περισσότερο να τον ενημερώνει για διάφορα πράγματα. Επειδή η γνώση του είναι λιγοστή για πολλά θέματα, πίστευα ότι θα πήγαινε επί κειμένου. Επί κειμένου το οποίο θα έχουν φτιάξει κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα και τις γραμμές του κόμματος και βεβαίως με τη δική του σύμφωνη γνώμη. Πόσες πατάτες έχει κάνει από τότε που ανέλαβε; Δηλαδή είναι τα λάθη το ένα πάνω στο άλλο. Και εντάξει εγώ, ας πούμε, είπα μια δήλωση η οποία παρεξηγήθηκε και αποπέμφθηκα ως εκ τούτου. Αυτός έχει πει 50! Αυτόν ποιος θα τον αποπέμψει;».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.