TV & Media

Καλομοίρα για τον σύζυγό της: «Ο Γιώργος κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι γιατί είναι ο άντρας»

Τι είπε για την καθημερινότητά τους ως ζευγάρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καλομοίρα: Ο Γιώργος κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι γιατί είναι ο άντρας
Καλομοίρα: Ο Γιώργος κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι γιατί είναι ο άντρας © Eurokinissi

Καλομοίρα: Τι είπε για τον σύζυγό της και την καθημερινότητά τους ως ζευγάρι

Η Καλομοίρα παραχώρησε ακόμα μία συνέντευξη και αναφέρθηκε ξανά στη σχέση της με τον Γιώργο Μπούσααλη καθώς και στο γεγονός πως ως σύζυγος, τον ζηλεύει.

«Ο Γιώργος κάνει τον αυστηρό στο σπίτι, και τον ακούμε όλοι. Κι εγώ. Η σχέση μας με τον Γιώργο μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, τον χρειάζομαι και εκείνος χρειάζεται εμένα. Με τον Γιώργο τσακωνόμαστε γιατί κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι γιατί είναι ο άντρας, κορίτσια με καταλαβαίνετε», είπε η Καλομοίρα περιγράφοντας την καθημερινότητα με τον σύζυγο και τα παιδιά της και πρόσθεσε για τους συζυγικούς καυγάδες:

«Δεν είναι ότι θα πετάξει τα πράγματά του, είναι καλός, η πεθερά μου έκανε καλή δουλειά. Αλλά, είναι το αφεντικό στο σπίτι. Όταν έρχεται ο Γιώργος στο σπίτι κάνω κωλοτούμπες. Πρέπει. Είναι σαν να ήρθε ο βασιλιάς μου. Εγώ ζηλεύω πιο πολύ από εκείνον».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1lxa1t33sqx)

Καλομοίρα: «Με πείραξε που έστελνε μοντέλο στον άντρα μου»

Τέλος, αναφέρθηκε ξανά στο μοντέλο από την Ελλάδα έστελνε μηνύματα στον άντρα της, πιθανότατα φλερτέροντάς τον. «Του έστελνε μηνύματα ένα μοντέλο από την Ελλάδα. Δε θα πω ονόματα. Δεν της μιλάω πολύ τώρα. Έχω κρατήσει απόσταση. Με πείραξε. Τρελάθηκα» είπε η Καλομοίρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.