TV & Media

Φασουλής: Ο Δημήτρης Φιλιππίδης έχασε το βραβείο Χορν για μια ψήφο

Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σταμάτης Φασουλής: Ο γιος του Φιλιππίδη έχασε το βραβείο Χορν για έναν βαθμό

Ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που θεσμοθέτησε τα βραβεία «Δημήτρης Χορν» με την αρωγή του Θεοδόση Ισαακίδη, παραβρέθηκε στη βραδινά απονομής των θεατρικών βραβείων και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο ίδιος, αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ εξέφρασε και τη συγκίνησή του για την απονομή των βραβείων.

Σταμάτης Φασουλής: Δεν έχω ακούσει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει καλλιτεχνικά

«Είναι διπλή η συγκίνηση. Κάθε φορά που δίνουμε ένα βραβείο Χορν είναι για εμένα μεγάλη συγκίνηση, και μεγαλύτερη συγκίνηση είναι όταν βλέπω ότι, με τα χρόνια, όλοι αυτοί που έχουν βραβευτεί έκαναν μία καριέρα καταπληκτική. Εμείς όταν τους βραβεύσαμε ήταν παιδάκια μικρά, είχαν 1-2 χρόνια στο θέατρο, δεν ήταν το όνομα που μετά απέκτησαν. Από τον Λούλη, μέχρι τον Αλευρά, μια τεράστια γκάμα, και έγιναν πρωταγωνιστές. Ελπίζω κάθε φορά αυτοί που επιλέγουμε να είναι οι πρωταγωνιστές του αύριο», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής για τα βραβεία «Δημήτρης Χορν».

«Δεν δυσκολεύτηκα να ψηφίσω. Εγώ τα είχα αποφασίσει. Δεν έπεσα μακριά στους τρεις, ήταν ψήφοι που είχα δώσει και εγώ, τους είχα δει και τους τρεις και τους είχα λατρέψει όλους. Μπορεί σε έναν να έπεσα έξω», σημείωσε ο ίδιος στη συνέχεια.

«Ο Δημήτρης Φιλιππίδης δεν βραβεύτηκε, για έναν βαθμό. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να παραβρεθεί στη βραδιά και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Βεβαίως και επικοινωνώ μαζί του. Αφού ακούτε εσείς ότι μπορεί να επιστρέψει καλλιτεχνικά ο Πέτρος Φιλιππίδης, κάτι θα γίνεται. Εγώ δεν το έχω ακούσει», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Δημήτρης Φιλιππίδης: «Δεν μπορώ να κρυφτώ»

«Έτσι είναι αυτά, αυτή είναι η διαδικασία, δεν πτοούμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα αλλά ούτε και να κρυφτώ μπορώ φυσικά. Εννοείται ότι θα ήθελα να είμαι κι εγώ ένας από τους νικητές αλλά είναι αρκετά τιμητικό και μόνο το να είσαι υποψήφιος για κάτι τέτοιο. Σου δίνει μεγάλη χαρά και καλύπτει την όποια στεναχώρια», δηλώνει ο Δημήτρης Φιλιππίδης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Είναι μεγάλη χαρά που θα συμμετάσχω στον «Κατά φαντασίαν ασθενή» το καλοκαίρι. Όλα τα χρόνια που είμαι στον χώρο, αν και δεν είναι πολλά, έχω συναντήσει εξαίρετους συναδέλφους», παραδέχεται ο νεαρός ηθοποιός για την καλοκαιρινή περιοδεία που θα ακολουθήσει.

«Δεν θα έλεγα ότι ζητάω συμβουλές από τους μεγαλύτερους, είναι περισσότερο συνομιλίες. Είναι σπουδαίο να συναντάς ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο, που έχουν τόσα χιλιόμετρα και να μπορείς να συνομιλήσεις μαζί τους», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Δημήτρης Φιλιππίδης.