TV & Media

«Τώρα είναι οι μέρες της υπομονής»: Πώς εξελίσσεται η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Όσα δηλώνει η Σάντρα Βουτσά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας: Πώς εξελίσσεται η υγεία του τραγουδιστή © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Δημήτρης Κόκοτας: Πώς εξελίσσεται η υγεία του τραγουδιστή - Οι δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά

Νεότερα για την πορεία υγείας του Δημήτρη Κόκοτα έδωσε σήμερα (21.5) η μάνατζέρ του, Σάντρα Βουτσά, δηλώνοντας ότι ο τραγουδιστής παραμένει στη ΜΕΘ μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στα τέλη Μαρτίου. 

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στη ΜΕΘ

Σύμφωνα με τη Σάντρα Βουτσά, ο τραγουδιστής δεν έχει ξυπνήσει ακόμα, καθώς συνεχίσει να λαμβάνει δυνατά φάρμακα. «Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν έχει ξυπνήσει ακόμα, γιατί τα φάρμακα της καταστολής είναι πάρα πολύ βαριά και για να συνέλθει κάποιος, όταν του κόβουν τα φάρμακα της καταστολής, θέλει κάποιο χρόνο, δεν μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να σηκωθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Βουτσά στην εκπομπή «Πρωινό». 

«Ο κάθε οργανισμός θέλει τον χρόνο του, άλλος μπορεί να θέλει μια εβδομάδα, άλλος 20 μέρες κι άλλος 10 μέρες. Επειδή προφανώς έχει αρχίσει να φεύγει η επήρεια των φαρμάκων, αρχίζει και αντιδρά. Άμα του σφίξεις πολύ δυνατά το χέρι, το τραβάει. Ακόμα δεν έχει ξυπνήσει κανονικά και θα ήταν και πρωτάκουστο να ξυπνήσει τόσο γρήγορα. Αναπνέει μόνος του. Τώρα είναι οι μέρες της υπομονής», πρόσθεσε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1f5lr8bqcnt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.