TV & Media

Σία Κοσσιώνη για συναδέλφους της που κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές: Θεωρώ μαζοχιστικό από κριτής να γίνεσαι κρινόμενος

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησε για την απόφαση συναδέλφων της να δοκιμαστούν στις ευρωεκλογές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Σία Κοσιώνη απάντησε και στο αν θα έμπαινε ποτέ η ίδια στη διαδικασία να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της η Σία Κοσιώνη μίλησε σε πρωινή εκπομπή για την οικογένειά της, τα νούμερα των δελτίων ειδήσεων, το παιδικό της βιβλίο, αλλά και για την άποψη που έχει για συναδέλφους της παρουσιαστές και δημοσιογράφους που αποφάσισαν να διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Ειδικότερα, η Σία Κοσιώνη εξέφρασε μία μάλλον αφοριστική άποψη αναφορικά με την απόφαση αρκετών τηλεοπτικών προσώπων να βρεθούν υποψήφιοι ευρωβουλευτές, λέγοντας ότι είναι κάπως μαζοχιστική η όλη απόφαση και διαδικασία.

Η Κοσιώνη θεωρεί μαζοχιστικό το να αποφασίζεις να αλλάξεις στρατόπεδο

«Πρώτα απ’ όλα να τους ευχηθώ καλή επιτυχία και δεύτερον –το έχω πει και στους ίδιους- το θεωρώ πολύ μαζοχιστικό να φεύγεις από τη θέση του κριτή, από μόνος σου, με δική σου απόφαση και να μεταπηδάς στη θέση του κρινόμενου και επικρινόμενου συχνά. Όπως κατάλαβες όχι, (δεν θα κατέβαινα στην πολιτική», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι την απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά ότι πλέον έχει την ωριμότητα να τα διαβάζει με τον σωστό τρόπο και όχι με άγχος και υπερβολή. Εδώ όσα είπε για την οικογένεια, τον γιο της και τους συναδέλφους της >>>