TV & Media

Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: "Θέλω να καταδικαστούν"

Τι είπε για το συμβάν ο γνωστός σχεδιαστής

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε την επιθυμία του να καταδικαστούν οι μοναχοί που του επιτέθηκαν λεκτικά στο αεροδρόμιο

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς αναφορικά με την πρόσφατη αντιπαράθεση την οποία είχε με μοναχούς στο αεροδρόμιο.

Οι μοναχοί τον ρώτησαν "είσαι γυναίκα ή άντρας;", κάτι που προκάλεσε την εκρηξη του σχεδιαστή.

Μαζί με τον Λάκη Γαβαλά ήταν παρόντας ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος και ανέβασε στο Instagram, το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ο έντονος διάλογος του ενός από τους μοναχούς με τον σχεδιαστή.

Λάκης Γαβαλάς: "Θέλω να καταδικαστούν"

Σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για το συμβάν εκδηλώνοντας ξανά τον εκνευρισμό του με τους μοναχούς, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως "αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό μέσα τους, αλλά τον δαίμονα".

"Μπαίνω στο VIP lounge, με το που αφήνω τις τσάντες μου είναι 3 ιερείς και ο ένας γυρνάει και μου λέει "είσαι άντρας ή γυναίκα;". Εγώ παθαίνω σοκ και πηγαίνω παίρνω το κινητό μου και του λέω "ξαναπές το". Μου λέει "τι είσαι εσύ Έλληνας;". Μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο και αρχίζουν να φωνάζουν "που...". Εάν δεν είχα καθυστερήσει στο αεροπλάνο, θα είχα πει στον πιλότο να τους κατεβάσει και να τους συλλάβουν κατευθείαν! Θα ήθελα να ξέρω πως είναι δυνατόν να μιλάνε έτσι στον κόσμο; Δεν σέβονται τίποτα. Εγώ είμαι μεγάλος άνθρωπος μπορώ να τα βγάλω πέρα.. μα συγχυστώ λίγο και να μου περάσει. Πόσα παιδιά, τους λένε τέτοια πράγματα και αυτοκτονούν, γιατί θεωρούν ότι η κοινωνία τους έχει πετάξει;", είπε ο Λάκης Γαβαλάς περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν και κατέληξε λέγοντας για τους μοναχούς, ότι επιθυμεί να καταδικαστούν.

"Αυτοί είναι τέρατα, το λέω, το δηλώνω και θέλω να καταδικαστούν. Εγώ που είμαι άνθρωπος του Θεού θέλω να μου απαλύνουν αυτό που μου συνέβη. Έχουν τον δαίμονα μέσα τους, δεν μπορώ να έχουν το Θεό. Εγώ τι έπρεπε να πω όταν βλέπω ιερά με τα χρυσά; Να του πως εσύ είσαι για το σοού του Γακαλιάνο ή είσαι ιερέας; Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία και να χειρίζονται έτσι τον άνθρωπο και να μιλούν με αυτόν τον τρόπο".