TV & Media

Παναγιώτα Βλαντή: «Να σταματήσουν οι ερωτήσεις “γιατί δεν κάνετε παιδιά;”. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει περάσει μία γυναίκα»

Όσα είπε για την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναγιώτα Βλαντή: H ερώτηση για την απόκτηση παιδιών και η κατάψυξη ωαρίων
Παναγιώτα Βλαντή: H ερώτηση για την απόκτηση παιδιών και η κατάψυξη ωαρίων © NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Παναγιώτα Βλαντή: H ερώτηση για το αν θα κάνει παιδί και η κατάψυξη ωαρίων - Όσα είπε η ηθοποιός

Για την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων προχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή, αλλά και για τον έγγαμο βίο και τους ψυχαναγκασμούς που η ίδια έχει. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του ''Happy Day” και αναφέρθηκε στην αμφισβήτηση που έχει βιώσει η ίδια ως ηθοποιός, ενώ δήλωσε ότι έχει αποδεχθεί αυτό που η ίδια είναι και ξέρει ότι δεν μπορεί να αρέσει σε όλους.

Αναφορικά με το θέμα της κατάψυξης ωαρίων αναφέροντας χαρακτηριστικά τη λέξη “πρόληψη“.

Η Παναγιώτα Βλαντή για την ερώτηση της απόκτησης παιδιού και την κατάψυξη ωαρίων

“Μας πιάνει ένας πανικός τις γυναίκες, πρέπει στην τάδε ηλικία να κάνουμε παιδί, να παντρευτούμε, έχουμε γενικώς ένα στρες, ένα άγχος. Και αυτό που λέω στις νεότερες κοπέλες είναι ‘μην εγκλωβίζεστε σε σχέσεις δυσάρεστες γιατί πρέπει να κάνετε ένα παιδί‘. Απελευθερώθηκα. Είναι αυτό που λες ‘παγώνεις τον χρόνο‘ και είναι πολύ δίκαιο για εμάς τις γυναίκες αυτό. Είναι άσχημο να σε βάζουν σε μία γωνία και να σου λένε ‘τώρα εσύ δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια γιατί μεγάλωσες‘“, είπε η ηθοποιός, λέγοντας μετά το αυτονόητο.

“Δεν σημαίνει ότι πρέπει όλοι να γίνουμε γονείς. Κάποιος λόγος υπάρχει, ή δεν θέλει ή δεν μπόρεσε. Και επιτέλους να σταματήσουν αυτές οι ερωτήσεις ‘γιατί δεν παντρεύτηκες;‘, ‘γιατί δεν κάνετε παιδιά;‘. Δεν ξέρεις μία γυναίκα τι μπορεί να έχει περάσει. Αυτή ήταν πάντα η ένστασή μου με τις ερωτήσεις που μας κάνουν οι δημοσιογράφοι. Το έβρισκα πολύ σκληρό, γιατί σε έναν άνδρα δεν το λένε. Με έχουν πονέσει πάρα πολύ τέτοιες ερωτήσεις από δημοσιογράφους. Κάποιες φορές (οι δημοσιογράφοι) είναι πολύ σκληροί”, ανέφερε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1ea5lixvsxt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.