TV & Media

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Τραμπικό φαινόμενο ο Κασσελάκης - Δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά

Αιχμηρά σχόλια του αγαπημένου πρωταγωνιστή για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά - «Τραμπικό φαινόμενο» χαρακτηρίζει ο γνωστός ηθοποιός τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τραμπικό φαινόμενο» χαρακτήρισε σε συνέντευξή του ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης τον Στέφανο Κασσελάκη © NDP photo/Θωμάς Δασκαλάκης

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά - «Τραμπικό φαινόμενο» χαρακτηρίζει ο γνωστός ηθοποιός τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αιχμηρό τρόπο εκφράστηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «τραμπικό φαινόμενο», ενώ σημείωσε ότι «πολιτικά είναι αλλού, δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά».

Σε συνέντευξή του στον Alpha Κύπρου και τον δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο Κασσελάκης είναι μέσα στο τοπ 5 των σκετς που θα έγραφα, απολύτως. Η διαφορά όμως στα κείμενα των Αγάμων είναι ίσως ότι δεν πρέπει να σχολιαστεί όπως είναι αναμενόμενο, Γιατί σε εμάς έχει σημασία ο υπαινιγμός και η αμφισημία του αστείου, όχι η χλεύη ή το εύκολο αστείο. Νομίζω ότι βρήκαμε έναν τρόπο να σχολιαστεί ο Κασσελάκης, ο οποίος είναι αρκετά ευφυής και ενδιαφέρων».

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ: Τάσος Τρύφωνος & Ιεροκλής Μιχαηλίδης

«Αν πω τώρα την άποψη μου σοβαρά, συζητώντας εδώ, δεν θα έχει ενδιαφέρον το σχόλιο στην παράσταση. Απλώς… φοβάμαι ότι θα τα καταφέρει. Θεωρώ ότι πολιτικά είναι αλλού, δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά. Είναι ένα τραμπικό φαινόμενο ο Κασσελάκης. Νομίζω ότι είναι και ιδιαίτερη επιλογή και θα πάει καλύτερα γιατί δεν τον υπολόγισαν τόσο καλά. Θεώρησαν ότι είναι μια γραφική περίπτωση, όλοι μας δηλαδή και είναι λογικό γιατί έκανε πράγματα τα οποία είναι στα όρια της φαιδρότητας πολιτικά. Μπορεί όμως να αποβεί επικίνδυνος για τους αντιπάλους του».

«Οι απόψεις του είναι λίγο… της σχολής Τραμπ κατά τη γνώμη μου. Έχει και έναν λαϊκισμό, εντάξει, ούτως ή άλλως είχε έναν φοβερό λαϊκισμό ο ΣΥΡΙΖΑ. Προερχόμενος εγώ από τον χώρο της αριστεράς στα νιάτα μου, δεν μου άρεσε αυτός ο λαϊκισμός γιατί ήταν καταστροφικός αλλά εδώ μιλάμε για άλλου είδους λαϊκισμό».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.