TV & Media

Ναταλία Γερμανού για Μαρίνα Σάττι: Ο Φωκάς δεν είχε πολλή ανάμειξη σε ό,τι έγινε

Η παρουσιάστρια συναντήθηκε με τον χορογράφο και είχε διάφορα να πει

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την άποψη ότι η Μαρίνα Σάττι είχε πολλή ισχυρή άποψη για να καθοδηγηθεί σωστά από τον Φωκά Ευαγγελινό εξέφρασε η Ναταλία Γερμανού

Έναν απολογισμό για όσα πήγαν στραβά με τη Μαρίνα Σάττι στη Eurovision 2024 επιχείρησε η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Καλύτερα δεν γίνεται», προσφέροντας και μερικές πληροφορίες για την ευθύνη του χορογράφου Φωκά Ευαγγελινού στο όλο πρότζεκτ.

«Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε με την άποψη ότι η Μαρίνα Σάττι «είχε πολύ ισχυρή άποψη για το πώς ήθελε να παρουσιαστεί» το Zari’ της.

«Η Μαρίνα Σάττι είχε πολύ ισχυρή άποψη για το πώς ήθελε να παρουσιαστεί το act του τραγουδιού "Zari" στη σκηνή. Είδα τον Φωκά Ευαγγελινό την προηγούμενη Τρίτη και τον ρώτησα, και ήταν στενοχωρημένος, δεν θα το κρύψω, αλλά είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν κουτσομπολεύει παρασκηνιακά. Μου είπε πως όντως στενοχωρήθηκε, νομίζω και με τη θέση που πήραμε, αλλά και με τα σχόλια που ακούστηκαν. Περιορίστηκε να μου πει ότι η Μαρίνα επειδή είναι ολοκληρωμένη παραγωγός, καλλιτέχνιδα, τραγουδοποιός και χορεύει, όντως είχε πολύ ισχυρή άποψη η ίδια για το πώς ήθελε να παρουσιαστεί το act του τραγουδιού "Zari" στη σκηνή. Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Μου ξεκαθάρισε ότι όλα είναι μία χαρά και ότι τη θαυμάζει πάρα πολύ, αλλά από την αρχή είχε τα δικά της ζητούμενα για το πώς θα ήθελε να γίνουν κάποια πράγματα και το πώς ήθελε να παρουσιαστούν στη σκηνή. Έμεινε σταθερή. Ο Φωκάς είχε άλλη ιδέα και πρόταση που δεν παρουσιάστηκε τελικά».

Και ενώ από την τοποθέτηση της παρουσιάστριας συμπεραίνει κανείς ότι ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης για την 11η θέση πέφτει αποκλειστικά στη Μαρίνα Σάττι, η Γερμανού θέλησε να μιλήσει και για τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία με τον Φωκά Ευαγγελινό και όταν στον διαγωνισμό τραγουδιού κρινόταν το «My Number One» με την Έλενα Παπαρίζου.

«Επιτρέψτε μου να πω μια καθαρά προσωπική μου άποψη, με τεράστιο σεβασμό στον Φωκά, με τον οποίο συνεργαστήκαμε στο “Μy number one” και περάσαμε ζάχαρη. Υποκλίνομαι στο ταλέντο του και θα υποκλίνομαι όσο ζω. Παρόλα αυτά, σε ό,τι αφορά στη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι, αν θέλεις έναν καλλιτέχνη που να κάνει ακριβώς ό,τι του λες, που να μην έχει καθόλου άποψη και να λέει "ναι" σε όλα, τότε επιλέγεις την ασφαλή λύση της Silia Kapsis, μίας κοπέλας νέας, την οποία θα την πλάσεις όπως θέλεις και θα πάει με τα νερά σου και θα τηρήσει 100% ό,τι της προτείνεις. Όταν διαλέγεις μία ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα στα πάντα, μία παραγωγό που γράφει τα τραγούδια της, τα χορογραφεί, δεν μπορείς να περιμένεις να μη σου πει ότι "εγώ αυτό δεν θα το κάνω και θα κάνω αυτό που νιώθω καλύτερα". Αλλιώς διαλέγεις ένα νέο πλάσμα και το πλάθεις όπως θέλεις».