TV & Media

Maestro: To X υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον β’ κύκλο της σειράς και αποθέωσε Μαρία Καβογιάννη και Χάρις Αλεξίου

Τα καλύτερα σχόλια για την πρεμιέρα της σειράς του Παπακαλιάτη

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Maestro: Tα σχόλια στο X για τον β’ κύκλο της σειράς - «Ερμηνεύει μόνο με τα μάτια» σχολίασαν οι χρήστες για τη Μαρία Καβογιάννη

Το Maestro επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες με τον δεύτερο κύκλο της σειράς να κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA. H δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποτελείται από έξι επεισόδια ενώ ο τρίτος κύκλος θα μεταδοθεί το φθινόπωρο με τέσσερα επεισόδια που θα παιχτούν στο MEGA και στο Netflix.

To X σχολίασε την πρεμιέρα του Maestro - Τι έγραψαν για τις ερμηνείες των ηθοποιών

Η σειρά βρίσκεται πρώτο trend στην πλατφόρμα Χ με τους χρήστες να αποθεώνουν για μια ακόμη την ερμηνεία της αγαπημένης ηθοποιού, Μαρίας Καβογιάννη. Όλοι οι πρωταγωνιστές με τον τρόπο τους ξεχώρισαν στο επεισόδιο των ενοχών, των τύψεων με μόνιμη τη μορφή του Γιάννη Τσορτέκη ως εφιάλτη. Απολαυστική ήταν και η Χάρις Αλεξίου και άκρως συγκινητική η στιγμή που φτιάχνει αμέριμνη κουλουράκια (δεν ξέρει ακόμη πως ο εγγονός της δολοφόνησε τον Χαράλαμπο) και από τα ακουστικά της ακούει το τραγούδι «Και μόνο που με κοιτάς λιώνω» του αείμνηστου αδελφού της και επίσης τραγουδιστή, Γιώργου Σαρρή.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια:

Τι έγινε στο 1ο επεισόδιο του Maestro

Η δολοφονία του Χαράλαμπου αναστάτωσε όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία έμαθε ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπάθησε να βρει μια λύση και να συμπαραστάθηκε στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχείρησε να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπάθησε να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου βρέθηκαν σε τέλμα Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνήθηκε στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς ετοιμάζεται για την σύνταξη και αναζήτησε στοιχεία για μια τελευταία υπόθεση.

Το τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου: