TV & Media

Καλομοίρα: Ο κόσμος θέλει να πάω στην Eurovision αλλά δε νομίζω να γίνει πρόταση

«Έχω έτοιμο κομμάτι» δήλωσε η τραγουδίστρια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Καλομοίρα - Eurovision: Τι δήλωσε για ενδεχόμενη συμμετοχή της - «Έχω έτοιμο κομμάτι» δήλωσε η τραγουδίστρια 

Η Καλομοίρα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», για το γάμο της, για το αν θα συγχωρούσε την απιστία αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Μάλιστα η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2008 με το «Secret Combination» και έφερε την τρίτη θέση, τόνισε πως θα ξαναπήγαινε και έχει έτοιμο κομμάτι σε περίπτωση που της ζητηθεί είτε από την Ελλάδα είτε από την Κύπρο.

Οι δηλώσεις της Καλομοίρας

Για το αν συγχωρούσε την απιστία: «Εγώ πιστεύω ότι η δύναμη που έχει μια γυναίκα είναι να κοιτάει το σύνολο. Αν ήταν λάθος μιας βραδιάς και μου ζητούσε συγγνώμη, εντάξει θα μου έσπαγε την καρδιά, αλλά θα τον συγχωρούσα. Αλλά αν ήταν μια σχέση που έλεγε ψέματα για πολύ καιρό θα ήταν αλλιώς και τα παιδιά μου να ήταν 20 θα ήταν μπορεί να χώριζα, αλλά επειδή είναι μικρά δεν ξέρω. Αλλά δεν παρεξηγώ και κάποιον που έχει χωρίσει για έναν τέτοιον λόγο. Θέλει κότσια να είσαι θυμωμένη με κάποιον αλλά μετά να τα βρείτε, θέλει δύναμη».

Για την Eurovision: «Στεναχωρήθηκα που δεν μου έγινε ξανά πρόταση να πάω στη Eurovision, αλλά δεν θα παρακαλέσω κανέναν. Εδώ είμαι, πάρτε με τηλέφωνο, αλλά δεν θα πάρουν τηλέφωνο γιατί δεν θέλουν. Θα πήγαινα με την Κύπρο αν γινόταν πρόταση και μπορούσα να πάω και να διαλέξω το τραγούδι. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει η πρόταση. Δεν θέλουν. Δεν ξέρω τι είναι. Ο κόσμος είναι μαζί μου σε αυτό, αλλά ίσως υπάρχει κάποιος που δεν με θέλει λόγω συμφερόντων. Έχω έτοιμο κομμάτι, αλλά δεν νομίζω ότι θα με καλέσουν».