TV & Media

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δήμητρα Ζέρβα: Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια - Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα πέθανε μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε με την υγεία της, όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε μία φωτογραφία της Δήμητρας Ζέρβα και έγραψε στην ανάρτησή του: «Ακόμα ένα θλιβερό νέο... Ακόμα μια θλιβερή αποχώρηση όπως ενημέρωσε η αδελφή της μέσω ανάρτησης της. Μια γλυκιά μας συνάδελφος, ένα ταλαντούχο πλάσμα του θεάτρου μας, ένα γελαστό κορίτσι μας άφησε τόσο νωρίς μετά από μια δύσκολη περιπέτεια υγείας. Η Δήμητρα Ζέρβα δεν είναι πια κοντά μας… Θα την αποχαιρετήσουμε την Παρασκευή στις 12.30 από το κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Δήμητρα και ειλικρινή συλληπτήρια από όλους μας στους οικείους σου». 

Πέθανε η ηθοποιός Δήμητρα Ζέρβα - Η ανάρτηση της αδελφής της

Η αδελφή της Δήμητρας Ζέρβα μέσα από τη σελίδα της ηθοποιού στο Facebook ανακοίνωσε ότι η καλλιτέχνιδα δεν βρίσκεται πια στη ζωή. «Είμαι η αδερφή της Δήμητρας και επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος σας ενημερώνω ότι μας άφησε και πήγε σε καλύτερα πεδία στο άπλετο φως. Ο αποχαιρετισμός θα γίνει την Παρασκευή 17/05/2024 στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων στις 12:30 το μεσημέρι». 

Η Δήμητρα Ζέρβα είχε γεννηθεί στην Αυστραλία, ενώ σπούδασε Θέατρο, Μουσική και χορό.