TV & Media

Ο Ζερόμ Καλούτα απαντά στα περί πληρωμής του για την Eurovision

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Θανάσης Αλευράς έκαναν την παρουσίαση αμισθί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Ζερόμ Καλούτα απαντά στα περί πληρωμής του για την Eurovision - Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Θανάσης Αλευράς έκαναν την παρουσίαση αμισθί

Ο Ζερόμ Καλούτα έδωσε την απάντησή του για όσα έχουν γραφτεί σχετικά με το αν έλαβε χρήματα για την παρουσίαση των δύο ημιτελικών και του τελικού της Eurovision 2024 μαζί με τον Θανάση Αλευρά. 

Ο παρουσιαστής αναδημοσίευσε ένα Story στο Instagram, το οποίο και έγραφε: «Ανακοίνωση! Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή! Η συμμετοχή τους ήταν χωρίς χρήματα αμισθί!! Και οι δημοσιογράφοι (όλοι τους) το ξέρουν αλλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Όλοι οι θιγμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε! Το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε!».

Ο Ζερόμ Καλούτα για την Eurovision 2024: «Διαβάσαμε πιο πολύ από τις πανελλήνιες»

Ήδη με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Ζερόμ Καλούτα στα σχόλια που δέχθηκαν για τον τρόπο που παρουσίασαν την Eurovision 2024. Ως προς τις αστοχίες τους, όπως το ότι δεν γνώριζαν ποια είναι η διάδοχος του σουηδικού θρόνου, τα λάθη με «το νησί Σαν Μαρίνο» και τη θέση που εμφανίζεται η Ελλάδα.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Εντάξει διαβάσαμε πιο πολύ από ό,τι διαβάσαμε στις πανελλήνιες να είστε σίγουροι γι' αυτό», και πρόσθεσε: «Εμείς δεν θεωρούμε ότι ήμαστε αδιάβαστοι, θεωρούμε ότι ήμασταν εκεί και λέγαμε πράγματα που αφορούσαν την οργάνωση. Έχουμε έναν άλλο τρόπο και ο άλλος τρόπος γενικά στη ζωή δεν είναι κακός τρόπος, απλά είναι άλλος. Πήγαμε σαν καλλιτέχνες που έχουν ανέβει πάνω σε σκηνή να παρουσιάσουν άλλους καλλιτέχνες, αυτό ήταν το κόνσεπτ. Οι προκάτοχοί μας δεν ήταν καλλιτέχνες που είχαν ανέβει στη σκηνή, πέρα από τον κύριο Καπουτζίδη».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων αυτοσαρκάστηκε για ένα από τα λάθη που έκανε στην παρουσίαση του διαγωνισμού τονίζοντας πως «σας έχω ένα νέο το Σαν Μαρίνο τελικά δεν είναι νησί».

Για το γεγονός ότι μιλούσαν όσο τραγουδούσε η Έλενα Παπαρίζου, ο Ζερόμ Καλούτα είπε: «Ήταν ενθουσιασμός που βγήκε κατά λάθος. Είχα αμυγδαλίτιδα και 40 πυρετό». Επίσης, απάντησε στο σχόλιο του Κώστα Τσουρού, ότι «είναι προσβλητική η προχειρότητα που επέδειξαν», αλλά χαμογέλασε και απέφυγε να απαντήσει.