TV & Media

Βάνα Μπάρμπα: Πέθανε η μητέρα της

Ήταν 85 ετών και έδινε μάχη με την άνοια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Βάνα Μπάρμπα
Η Βάνα Μπάρμπα © Eurokinissi

Βάνα Μπάρμπα: Πέθανε η μητέρα της - Ήταν 85 ετών και έδινε μάχη με την άνοια

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών η μητέρα της Βάνας Μπάρμπα, Αφροδίτη, μετά από πολυετή μάχη που έδινε με την άνοια.

Την είδηση έκανε γνωστή ρεπόρτερ του «Πάμε Δανάη», η οποία είχε πάρει συνέντευξη στην ηθοποιό μία ημέρα πριν τον θάνατο της μητέρας της.

Συγκεκριμένα, η ρεπόρτερ ανέφερε: «Η μητέρα της Βάνας Μπάρμπα, Αφροδίτη, έδινε χρόνια μάχη με την άνοια. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο γενικό νοσοκομείο Φιλιατών, στη Θεσπρωτία. Η Βάνα Μπάρμπα βρίσκεται αυτή τη στιγμή καθ’ οδόν, μίλησα μαζί της, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ήταν βέβαια προετοιμασμένη για το συμβάν, γιατί ήταν μακροχρόνιο το πρόβλημα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d197ax0z1h0p)

Στη συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα είπε, μεταξύ άλλων, ότι: «Χάνω τη μητέρα μου τώρα μέρα με τη μέρα, έχει άνοια. Ζω δύσκολα την τελευταία πενταετία. Έχασα την αδελφή μου, χάνω τη μητέρα μου τώρα μέρα με τη μέρα. Έχει άνοια. Δυστυχώς είναι αυτή η αρρώστια που έχουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Βλέπεις ο άνθρωπός σου δεν μπορεί να σε δει, να σε καταλάβει, δεν μπορείς να τον βοηθήσεις. Το μυαλό παίζει παιχνίδια, είναι απίστευτο. Μετά εγκαταλείπεται. Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας είναι η μητέρα μας. Η κατάστασή της είναι δύσκολη, μετράμε μέρες. Είμαι έτοιμη γιατί 8 μήνες πηγαινοέρχομαι. Είναι δύσκολο και για τον πατέρα μου, την οικογένεια μας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.