TV & Media

Γιάννα Τερζή: «Επιτέλους βγήκαν οι λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια» - Το νέο μήνυμα για την κακοποίησή της

«Η κακοποίηση έχει καλύτερους φίλους τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση»

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννα Τερζή: Το νέο μήνυμα για την κακοποίησή της
Γιάννα Τερζή: Το νέο μήνυμα για την κακοποίησή της © ΕΡΤ

Γιάννα Τερζή: Το νέο μήνυμα για την κακοποίησή της μετά την εξομολόγησή της στο Στούντιο 4

Για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε από άτομο της ομάδας της, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2018 είχε μιλήσει πριν από λίγες μέρες η Γιάννα Τερζή. Σήμερα μέσω Instagram ανέβασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούντιο 4» και έγραψε στη λεζάντα, ότι «επιτέλους βγήκαν λέξεις που τη βάρυναν 6 χρόνια».

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια απάντησε με τον τρόπο της σε τυχόν σχόλια που μπορεί να τη στοχοποιούν, για το γεγονός ότι αποφάσισε να μιλήσει για την κακοποίησή της, τόσα χρόνια μετά. Όπως έγραψε: «Η κακοποίηση έχει καλύτερους φίλους τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση. Και σε μένα έπιασε. Επιτέλους όμως, βγήκαν οι λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια απ’το στόμα μου. Ναι.. τώρα. Τώρα μπόρεσα».

Η ανάρτηση της Γιάννας Τερζή:

Όσα είχε εξομολογηθεί η Γιάννα Τερζή  για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε

Η Γιάννα Τερζή μίλησε στο Στούντιο 4 για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε το 2018, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι «Όνειρό μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0xjd0olbe21)

«Το τραγούδι πήγαινε σφαίρα. Δεν είχε γκρίνια. Είχε κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για δικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του μέσα, λυτούς και δεμένους, για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή και εγώ. Προσωπικό δεν μπορούσε να είναι. Γιατί είχα μόλις γυρίσει από την Αμερική, δεν είχα σχέση με τον χώρο. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο“ περιέγραψε η Γιάννα Τερζή», είπε αρχικά.

 «Όταν ξεκίνησε να έχει επιτυχία το κομμάτι και πήγαινε πολύ καλά, το συγκεκριμένο άτομο ξεκίνησε εκφοβιστικά τηλέφωνα για να καμφθεί το ηθικό μου. Δημιούργησε κλίμα αδυναμίας και αποτυχίας μέσα στην ομάδα. Τα είχα καθημερινά. Μετανιώνω που δεν βγήκα όταν έπρεπε να μιλήσω για την κακοποίηση και το bullying από το συγκεκριμένο άτομο. Έφαγα τόσο μεγάλό ζόρι που κόστισε και στην ψυχική και στη σωματική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω», εξομολογήθηκε στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Ήθελα να πάω στην Eurovision, ήταν όνειρο. Ήμουν από τα άτομα που στηνόμουν με την οικογένεια να τη δούμε. Και τώρα μετά που έχω καλυτερεύσει από την κακοποιητική συμπεριφορά, επανέρχεται η χαρά για τους διαγωνιζόμενους», πρόσθεσε η Γιάννη Τερζή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0xj0vtvzhy9)

«Τόσα χρόνια έλεγα διάφορα γύρω γύρω, ότι έτυχε το ένα, έτυχε το άλλο. Όχι, τίποτα δεν έτυχε. Ήταν όλα από το χέρι εκείνου του κακοποιητικού ανθρώπου. Στη σκηνή εκείνο το βράδυ ήμουν παγωμένη. Μέσα μου πέθαινα. Δεν μίλησα γιατί με φόβισε. Ήμουν πολύ φοβισμένη. Δεν ζήτησα βοήθεια. Δεν ήταν ότι χειραγωγούσε μόνο εμένα. Όλους», σημείωσε η Γιάννα Τερζή.

Yianna Terzi - Oniro Mou - Greece - LIVE - First Semi-Final - Eurovision 2018

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.