TV & Media

Nicki Minaj: «Έκανα έκτρωση και με έχει στοιχειώσει»

Η διάσημη τραγουδίστρια μιλάει για την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
84589-170800.jpg

Εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή και αποφάσεις που έχει μετανιώσει, έκανε η Nicki Minaj σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Rolling Stone».

Η 32χρονη δημοφιλής τραγουδίστρια, μιλώντας για τα νεανικά της χρόνια, αποκάλυψε ότι όταν ήταν φοιτήτρια έβγαινε με ένα μέλος των Queens. Η σχέση τους κατέληξε σε εγκυμοσύνη, την οποία δεν μπορούσε να διαχειριστεί ο σύντροφός της αλλά ούτε και η ίδια και έτσι κατέφυγε σε έκτρωση.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω.Ήμουν έφηβη. Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που είχα περάσει ποτέ. Αποφάσισα να κάνω έκτρωση. Κάτι που δεν ήξερα ότι θα με στοιχειώσει για όλη μου την υπόλοιπη ζωή!», δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone.

image

Η Nicki Minaj μιλάει για αυτή την έκτρωση και στο νέο της τραγούδι, «All Things Go», το οποίο περιέχει στίχους όπως «Το παιδί μου με τον Άαρον, θα γινόταν 16... ».

«Δεν ήμουν έτοιμη, δεν είχα τίποτα να προσφέρω σε ένα παιδί», εξηγεί η Nicki κρίνοντας την αποφασή της τότε σωστή. Ωστόσο σήμερα, εκφράζει την επιθυμία της να κάνει παιδιά και δηλώνει ότι «Όταν ολοκληρώσω την εγγραφή του πέμπτου μου άλμπουμ, θα κάνω ένα παιδί. Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα θα έχω, αν δεν κάνω (παιδί) θα απογοητευτώ, γιατί ως γυναίκα νιώθω ότι γεννήθηκα για να γίνω μητέρα»!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.