TV & Media

Μαρίνα Σάττι: «Είπα ότι στο χωριό σας, στο χωριό μας, δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό. Ωραία;»

Διευκρινήσεις σχετικά με προηγούμενη δήλωση της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Σάττι - Zari: Ανεβαίνει στα προγνωστικά
© Youtube/Marinna Satti

Μαρίνα Σάττι: Απάντηση για το «είχατε στο χωριό σας ρεγκετόν» - H εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision διευκρινίζει

Aπάντηση έδωσε η Μαρίνα Σάττι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την φράση «είχατε και στο χωριό σας ρέγκετον» που όπως φαίνεται ενόχλησε κάποιους. 

Μέσα από μια ιστορία που δημοσίευσε, η Μαρίνα Σάττι σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό που έγινε είναι ότι είμαστε στο στούντιο και κάνουμε ανάλυση το κομμάτι στο Instagram Live. Αναλύσαμε τις μελωδίες, τις αρμονίες, τα φωνητικά και τον ρυθμό. Κάποια στιγμή είπα εγώ για πλάκα ότι στο χωριό μας, στην Ελλάδα, εμείς δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό, ρούμπα, μπάλο. Όπως θες τον λες αυτόν τον ρυθμό που εννοείται ότι στη λατινική Αμερική είναι ρεγκετόν αλλά αυτός ο ρυθμός υπάρχει και στη Βραζιλία και στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο.

«Είναι παναθρώπινος ρυθμός και είπα εγώ ότι στο χωριό σας, στο χωριό μας, δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό. Ωραία; Αυτό ήταν, δεν ήταν κάτι άλλο! Δεν παρεξηγούμαι, μην παρεξηγείστε και εσείς».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εσάς στην τηλεόραση, δεν σας την είπα. Ίσα ίσα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που προβάλλετε την δουλειά μας» κατέληξε η Μαρίνα Σάττι σε αυτή τη νέα ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargam.

Μαρίνα Σάττι - Zari: Ανεβαίνει στα προγνωστικά

Οι απόψεις για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε διίστανται, με το «Zari» της Μαρίνας Σάττι να ανεβαίνει στα προγνωστικά σύμφωνα με το eurovisionworld.com.

Marina Satti - ZARI (Official Music Video)

H Μαρίνα Σάττι τις τελευταίες δύο ημέρες βρισκόταν στην 15η θέση των προγνωστικών για νικήτρια της Eurovision. Τις τελευταίες ώρες όμως το ελληνικό τραγουδι έχει ανέβει 5 θέσεις και πλέον έχει «πατήσει» στην 10αδα.

Μαρίνα Σάττι: «Είπα ότι στο χωριό σας, στο χωριό μας, δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό. Ωραία;»

Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχηματικών Κροατία και Ουκρανία είναι τα δύο φαβορί να επικρατήσουν στο φετινό μουσικό διαγωνισμό. 

Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim | Croatia 🇭🇷 | National Final Performance | Eurovision 2024

Ιταλία και Ελβετία θα δώσουν τη δική τους μάχη για την πρώτη τριάδα ενώ πολύ μικρές είναι οι διαφορές από τις θέσεις 6-10. Φυσικά το πρώτο δείγμα γραφής είναι πολύ μικρό, καθώς πολύ μεγάλο ρόλο θα διαδραματίσει η σκηνική παρουσία των αποστόλων.

Το ελληνικό τραγούδι πάντως συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές, τόσο στο YouTube, όσο και στις υπόλοιπες πλατφόρμες με τους χρήστες να σχολιάζουν πως ο ρυθμός είναι εθιστικός και το αποθεώνουν για τον ελληνικό στίχο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.