TV & Media

Ράιαν Γκόσλινγκ – Εύα Μέντες: Στα πρόθυρα του χωρισμού

Μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, Εσμεράλντα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
84142-169713.jpg

Πριν από περίπου τρεις μήνες το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ Ράιαν Γκόσλινγκ και Εύα Μέντες έγιναν γονείς και δήλωναν ευτυχισμένοι πλάι στη μικρή Εσμεράλντα Αμάντα. Από ό,τι φαίνεται το νεαρό ζευγάρι δεν ήταν έτοιμο να αντέξει τις ευθύνες, τις πιέσεις και τις αλλαγές που φέρνει η ανατροφή ενός παιδιού σε μια σχέση. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού OK! οι Γκόσλινγκ και Μέντες ζουν το τελευταίο διάστημα χωριστά και η σχέση τους βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης.

image

Η 40χρονη ηθοποιός φέρεται να ασχολείται αποκλειστικά με το μωρό, ενώ ο 34χρονος σύζυγός της είναι για μεγάλα διαστήματα «απών» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. «Δεν πρόκειται για μια προσωρινή κρίση εξαιτίας των δυσκολιών με το μωρό. Μόλις και μετά βίας μιλιούνται», δήλωσε ανώνυμη πηγή στο περιοδικό, «η Εύα τον έχει απομακρύνει από τη ζωή της», συμπλήρωσε.

image

Εξάλλου, η Μέντες δηλώνει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση ότι ο ρόλος της μητέρας είναι υπέροχος αλλά και εξουθενωτικός. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Στο Τέλος του Δρόμου» το 2011.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.