TV & Media

«Η Τζολί είναι τελείως τρελή»

Τι έλεγαν οι Ρούντιν και Πασκάλ πίσω από την πλάτη της ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83806-168871.jpg

Νέα ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών Sony Pictures διέρρευσε στη δημοσιότητα μετά την επίθεση χάκερ που δέχθηκε η εταιρεία. Αυτή τη φορά η συνομιλία γίνεται μεταξύ του παραγωγού Σκοτ Ρούντιν, της αντιπροέδρου της Sony Έιμι Πασκάλ αλλά και της Αντζελίνα Τζολί. Ωστόσο, όταν τα αίματα ανάβουν οι Ρούντιν και Πασκάλ «κόβουν» την Τζολί από τη συζήτηση για να τη «θάψουν» πίσω από την πλάτη της.

image

Ο Σκοτ Ρούντιν και η Έιμι Πασκάλ 

Το θέμα της συζήτησης ήταν και πάλι το ριμέικ της κλασικής ταινίας «Κλεοπάτρα», ένα ρόλο που είχε ερμηνεύσει η Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Το Defamer που απέσπασε αυτό το μέιλ αναφέρει: Η συζήτηση έχει να κάνει και πάλι με το αν ο Ντέιβιντ Φίτσερ θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας. Κάποια στιγμή έπεσε ως ιδέα το όνομα του Μάρτιν Σκορτσέζε και η Τζολί ενθουσιάστηκε καθώς επιθυμεί διακαώς να συνεργαστεί με αυτόν τον σκηνοθέτη. «Πείτε αν πρέπει να κάνω κάτι για αυτό. Με ευκολία παίρνω το αεροπλάνο και πάω να παρακαλέσω τον Μάρτι», φέρεται να λέει η Τζολί. Ωστόσο, ο Σκορτσέζε είναι κλεισμένος με άλλες δουλειές μέχρι το 2016.

Η συζήτηση μεταξύ Ρούντιν, Πασκάλ και Τζολί συνεχίζεται με την τελευταία να έχει «κολλήσει» στο θέμα του σκηνοθέτη. «Μήπως να δοκιμάσουμε κάποιον καινούργιο;», ρωτά η Τζολί. Και τότε ο Ρούντιν την «κόβει» από τη συζήτηση και λέει στην Πασκάλ: «Σκότωσε με, τώρα».

Στη συνέχεια μιλούν για το σενάριο. Ο Ρούντιν προτείνει να βασιστεί στο κλασικό έργο «Αντώνιος και Κλεοπάτρα» του Σαίξπηρ. Η Τζολί διαφωνεί και εμμένει ότι το σενάριο του Έρικ Ροθ είναι στη σωστή κατεύθυνση και δεν θα ήθελε να αλλάξει. «Είναι τελείως τρελή», γράφει ο Ρούντιν στην Πασκάλ, η οποία προτείνει να τα πουν από κοντά. «Όχι, όχι συνάντηση με τίποτα», απαντά ο Ρούντιν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.