TV & Media

Μπιλ Κόσμπι:«Περίμενα τα "μαύρα μέσα" να μείνουν ουδέτερα»

Ο διάσημος κωμικός μιλάει για πρώτη φορά για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πρόσφατα, ο Μπιλ Κόσμπι έλυσε τη σιωπή του και μίλησε στα μέσα ενημέρωσης για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που κατέθεσαν εναντίον του πάνω από 12 γυναίκες, τονίζοντας ότι περίμενε από τα "μαύρα μέσα" να παραμείνουν "ουδέτερα".

Ο κωμικός, μιλώντας στο New York Post’s Page Six, εξήγησε ότι πίστευε πως μόνο οι Αφρο-Αμερικανικές εκδόσεις και δημοσιογράφοι θα κάλυπταν το θέμα με «υπεροχή» και «ουδετερότητα»στα εξώφυλλά τους.

«Αφήστε με να πω αυτό. Το μόνο που περίμενα ήταν από τα "μαύρα μέσα" να ανταποκριθούν στην υπεροχή της δημοσιογραφίας και να ασχοληθούν με το ζήτημα κρατώντας ουδέτερη στάση»

Ο Κόσμπι μίλησε επίσης για το πως αντιμετώπισε η γυναίκα του Καμίλ στις κατηγορίες.

«Η αγάπη και η δύναμη της γυναικείας φύσης. Αφήστε με να το ξαναπώ, η αγάπη και η δύναμη της γυναικείας φύσης. Και, αν θα μπορούσαμε να τα αντιστρέψουμε, η δύναμη της γυναικείας φύσης και η αγάπη».

Τον τελευταίο μήνα, ο Κόσμπι έχει αντιμετωπίσει ένα κύμα κατηγοριών από 15 ξεχωριστές γυναίκες που ισχυρίζονται ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά περιστασιακά σε μια περίοδο 30 ετών, ξεκινώντας από τα μέσα του ΄60 και φτάνοντας μέχρι το '90.

Οι δικηγόροι του Κόσμπι ωστόσο, έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες χαρακτηρίζοντάς τις ως «απόλυτες ανοησίες» που τροφοδοτούνται από την φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης.

Ο Κόσμπι είχε παραμείνει σιωπηλός το περισσότερο διάστημα, κάνοντας τα μέσα να εικάζουν ότι ακολουθεί τις συμβουλές των δικηγόρων του. Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Κόσμπι λέγοντας ότι «δεν τον ήθελαν να μιλάει στα μίντια».