TV & Media

Ο Ντι Κάπριο το νέο «θύμα» των χακαρισμένων mail στελεχών της Sony

«Φριχτή συμπεριφορά» και «πραγματικά απεχθής» η αποχώρησή του από την ταινία για την ζωή του Στιβ Τζομπς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83512-168154.jpg

Πάνω που καταλάγιασαν τα σχόλια για τα e-mail της αντιπροέδρου της Sony Pictures -Έιμι Πασκάλ- που διέρρευσαν από χάκερς, τα οποία περιείχαν αρνητικά σχόλια και χαρακτηρισμούς για αρκετούς σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Αντζελίνα Τζολί, διέρρευσε μια νέα σειρά συνομιλιών-φωτιά.

Αυτή τη φορά, επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ της κ. Πασκάλ και του Μαρκ Γκόρντον, παραγωγού της ταινίας για τον Στιβ Τζομπς, ήταν ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Οι δυο τους φαίνεται πως στο εν λόγω κείμενο (το οποίο κλάπηκε από τους χάκερ το ΣΚ και δημοσιεύτηκε στο Daily Beast) συζητούσαν την απόφαση του Ντι Κάπριο να αποχωρήσει από την φαινομενικά καταδικασμένη ταινία για τη ζωή του Στιβ Τζομπς

Ο διάλογος ως έχει:

Μαρκ: Αυτό έγινε λόγω της συμφωνίας ή απλά άλλαξε γνώμη;

Έιμι:Το τελευταίο

Μαρκ:Φριχτή συμπεριφορά

Έιμι: Πραγματικά απεχθής

Σε ένα άλλο e-mail φαίνεται η κ.Πασκάλ και ο επικεφαλής της TriStar Productions, Τομ Ρόθμαν, να συζητούν για τα παιδιά των Τζάντα και Γουίλ Σμιθ, Τζέιντεν και Γουίλοου. Προωθώντας ένα λινκ με τη συνέντευξη των συγγενών από το Τ magazine, έγραψε: «1. Διάβασε αυτό, 2. Μορφώνονται στο σπίτι: μην αφήσεις αυτή την οικογένεια να παίξει στις ταινίες σου!!»

Στο μεταξύ, ένα χακαρισμένο e-mail μεταξύ της Πασκάλ και του Τζορτζ Κλούνεϊ, φαίνεται να αποκαλύπτει πόσο δυσκολεύτηκε ο ηθοποιός να αντέξει τις κριτικές για το «The Monuments Men».

Συγκεκριμένα, ο Κλούνεϊ ζήτησε βοήθεια από όλες τις αξιολογήσεις: «Ας το κάνουμε επιτυχία. Δεν έχω κοιμηθεί για 30 ώρες και είναι 7 το πρωί».

Η Πασκάλ του γράφει ότι «θα σε προστατέψουμε βγάζοντας χρήματα... είναι η καλύτερη εκδίκηση» και ο Κλούνεϊ φαίνεται να απαντά «Φοβάμαι πως σας έχω απογοητεύσει όλους. Δεν ήταν πρόθεσή μου. Συγνώμη. Απλά έχω χάσει επαφή... Ποιος να το περίμενε; Συγνώμη, δε θα επαναληφθεί».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.