TV & Media

Ο δολοφόνος του Τζον Λένον κάνει σεξ στη φυλακή

Αποκαλυπτική συνέντευξη από τη σύζυγο του Μαρκ Τσάπμαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83468-168086.jpg

Η Γκλόρια Χιρόκο Τσάπμαν, σύζυγος του δολοφόνου του Τζον Λένον, έλυσε τη σιωπή της και έδωσε για πρώτη φορά συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «Ντέιλι Μέιλ». Η σύντροφος του καταδικασθέντος σε ισόβια Μαρκ Τσάπμαν αποκάλυψε ότι συναντά τον σύζυγό της μια φορά το χρόνο για να φάνε πίτσες, να κάνουν έρωτα και να δουν στην τηλεόραση το αγαπημένο τους παιχνίδι «Τροχός της Τύχης». Η γιαπωνέζα νοσηλεύτρια δήλωσε ότι έχει στείλει αρκετά γράμματα στη χήρα του Λένον, Γιόκο Όνο, και ότι έχουν καλέσει τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ στη φυλακή για να γνωρίσει το Τσάπμαν.

Η Γκλόρια Χιρόκο, κάτοικος Χαβάης, παντρεύτηκε τον Τσάπμαν 18 μήνες πριν εκείνος δολοφονήσει το θρυλικό «Σκαθάρι» στη Νέα Υόρκη. Δηλώνει «πιο ερωτευμένη από ποτέ» και διευκρινίζει ότι οι αρχές των φυλακών διαθέτουν στο ζευγάρι ένα τροχόσπιτο μέσα στο οποίο περνούν μαζί 44 ώρες.

Για τη δολοφονία είπε: «Δεν υπήρχε κανένα ηθικό ή θρησκευτικό κίνητρο. Απλά ο σύζυγός μου ήθελε μέσω αυτής να κερδίσει μια δική του θέση στην ιστορία. Το έκανε επειδή δεν μπορούσε να αντισταθεί στο λαμπρό φως της φήμης. Η δολοφονία του Λένον δεν ήταν μια αυθόρμητη στιγμή τρέλας, αλλά ένα σοβαρό και καλοσχεδιασμένο έγκλημα. Θα μπορούσα να το έχω αποτρέψει αλλά δεν το έκανα». Η Γκλόρια Χιρόκο μαζί με τον σύζυγό της, έχουν ζητήσει συγγνώμη από την Γιόκο Όνο για τον πόνο που της προκάλεσαν. Πιστεύει ότι ο Τσάπμαν θα συναντήσει στον παράδεισο τον Λένον και αναφέρει ότι ο σύντροφός της κάνει τρεις δουλειές στη φυλακή για να κρατήσει το μυαλό του μακριά από τις αυτοκτονικές του τάσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.