TV & Media

To μήνυμα της Αντζελίνα Τζολί για την ασθένειά της

Τι λέει η ίδια σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν θα μπορέσει η Αντζελίνα Τζολί να παραβρεθεί στην πρεμιέρα της πολυσυζητημένης ταινίας «Unbroken» που σκηνοθέτησε και φρόντισε να εξηγήσει με βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα στούντιο της Universal το λόγο. Η αμερικανίδα ηθοποιός μέσω YouTube αποκάλυψε πως πάσχει από ανεμοβλογιά.

Το «Unbroken» αφηγείται την ιστορία του Λουί Ζαμπερίνι, που ήταν Ολυμπιονίκης στους αγώνες του 1936 και βετεράνος του πολέμου, ενώ στην πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να παραβρεθούν και συγγενείς του.

«Ήθελα να είμαι ξεκάθαρη και ειλικρινής για τον λόγο για τον οποίο θα χάσω την πρεμιέρα του “Unbroken” τις ερχόμενες ημέρες. Αλλά εχθές βράδυ έμαθα ότι πάσχω από... ανεμοβλογιά. Έτσι, θα πρέπει να μείνω στο σπίτι με φαγούρα, ενώ όλοι θα μου λείπετε. Δε μπορώ να το πιστέψω, γιατί αυτή η ταινία σημαίνει πολλά για εμένα» δήλωσε η διάσημη σταρ, που θα παραμείνει στην πολυτελή κατοικία της μέχρι να αναρρώσει.

Με εμφανή τα σημάδια της ανεμοβλογιάς στο δέρμα της, χαλαρό μέικ απ και λευκό μακό, η Αντζελίνα Τζολί χαμογελά στην κάμερα και επαναλαμβάνει «Δεν το πιστεύω»