TV & Media

Το ξεχωριστό χιούμορ του Μπραντ Πιτ στη Rihanna

Η αθυρόστομη ατάκα του στον «Αδαμάντινο Χορό» (video)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83397-167998.jpg

Ο Μπραντ Πιτ έκλεψε τις εντυπώσεις στη λαμπερή βραδιά του «Αδαμάντινου Χορού», του γκαλά που διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Clara Lionel Foundation».

To ίδρυμα που ξεκίνησε η Rihanna το 2012, έχει ως αντικείμενο δράσης τη βελτίωση των συνθηκών σε περιοχές του πλανήτη όπου δοκιμάζονται η υγεία, η παιδεία και ο πολιτισμός. Το όνομα του «Clara Lionel Foundation» προέκυψε από το συνδυασμού των μικρών ονομάτων του παππού και της γιαγιάς της, που απεβίωσε το 2012.

Κατά την παρθενική διοργάνωση του «Αδαμάντινου Χορού», πλήθος προσωπικοτήτων του Χόλιγουντ έδωσε ηχηρό παρών στο γκαλά της Rihanna, ενισχύοντας οικονομικά τις προσπάθειές της. Η Κιμ Καρντάσιαν, ο Τζίμι Κίμελ και Σάλμα Χάγιεκ ήταν μερικοί από τους επώνυμους που τίμησαν τη φιλανθρωπική βραδιά της σταρ.

n

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή η διάσημη τραγουδίστρια για να ερμηνεύσει μερικές επιτυχίες της, ο Μπραντ Πιτ ανέλαβε να την προσφωνήσει με μια ιδιαίτερη ομιλία.

Στο πνεύμα των πρόσφατων αποκαλύψεων που είδαν το φως της δημοσιότητας έπειτα από την κυβερνοεπίθεση στη Sony Pictures και τη διαρροή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της αντιπροέδρου της Έιμι Πάσκαλ, ο Μπραντ Πιτ υιοθέτησε ένα σαρκαστικό ύφος.

Ο 50χρονος ηθοποιός έκανε λόγο «για τη γυναίκα που δεν έχει καταφέρει τίποτα», «που δεν ενδιαφέρεται για τίποτα», «που κάποια στιγμή πρέπει να της πούμε να ξεκουνηθεί και να κάνει κάτι με τη ζωή της». Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, «έτρεχε» ένα βίντεο με φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας.

Αναφωνώντας «What the fuck went wrong?» ο Μπραντ Πιτ κάλεσε επί σκηνής της Rihanna και πέτυχε να κλέψει τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά.

Δείτε το viral βίντεο από το «Diamond Ball».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.