TV & Media

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή χωρίς να γνωρίζει από τι»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο ηθοποιός στο «Ενώπιος Ενωπίω» για τον θάνατο του πατέρα του και την πορεία του στην υποκριτική

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18.1) καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή χωρίς να γνωρίζει από τι

«Ο πατέρας μου έφυγε χωρίς να γνωρίζει από τι έφυγε. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος γιατί εγώ τότε είχα και παραστάσεις. Την ημέρα που το έμαθα έκανα την παράσταση μου το βράδυ, μετά πήγαμε τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα σε άλλη παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Από τη μία είναι άγριο όλο αυτό, από την άλλη όμως είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Πάντα σκεφτόμουν πώς θα ήθελε ο πατέρας μου να είμαι από κει που με βλέπει και σίγουρα δεν θα ήθελε να κλαίω», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση που έχει με τον μεγαλύτερο αδελφό του. 

«Με τον αδελφό μου έχουμε εξαιρετική σχέση. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μη βρισκόμαστε συχνά λόγω του ότι έχει μετακομίσει μόνιμα στη Ρόδο με την οικογένεια του, αλλά μιλάμε καθημερινά. Όταν οι γονείς μας χώρισαν ο αδελφός μου πήγε με τον πατέρα μου και εγώ με τη μητέρα μου γιατί ήμουνα μικρότερος. Παρόλα αυτά η σχέση μας μέσα στα χρόνια είναι αναλλοίωτη, έχουμε μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. 

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα μπορούσα να είμαι πλέον ένα καμένο χαρτί»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική και τις δουλειές που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο. «Είμαι πλέον 24 χρόνια στον χώρο και, αν με ρωτήσεις, δεν καταλαβαίνω πως πέρασαν. Βέβαια, με τη δουλειά που κάνουμε, επειδή πάμε με μια ταχύτητα φωτός, δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσεις και πολλά πράγματα. Απλά η μία δουλειά έφερνε την άλλη. Οπότε, όταν μπαίνεις σε όλο αυτό, είναι ένας κύκλος που δεν τελειώνει ποτέ. Αυτά τα χρόνια πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα και πάρα πολύ ευχάριστα», είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και πρόσθεσε:

«Άφησαν μια πολύ γλυκιά γεύση και ικανοποίηση. Είμαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους που δεν έχω ζήσει δύσκολες στιγμές. Δηλαδή η πιο αποτυχημένη δουλειά που έχω κάνει μέχρι σήμερα ήταν το σίριαλ "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;" που κάναμε τότε στο MEGA, το οποίο κόπηκε το 2000. Που και πάλι με τα σημερινά δεδομένα ήταν επιτυχημένη δουλειά, έξι επεισόδια με υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης. Έχω πέσει σε ανθρώπους που είχαν το κοκαλάκι της νυχτερίδας, όπως είναι οι Ρέππας – Παπαθανασίου και ο Μανούσος Μανουσάκης ή ο Νίκος Περάκης. Για μένα το σημαντικότερο πράγμα στην πορεία μου μέχρι τώρα είναι ότι δεν έκανα ποτέ μία συνεργασία με κάποιον. Με επέλεγαν και δεύτερη και τρίτη φορά οπότε αυτό σημαίνει για μένα πολλά».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μάλιστα, τον ρώτησε: «Ένιωσες κάποια στιγμή με τους ρόλους, που σου προτείνονται τηλεοπτικά και στο σινεμά, ότι πάνε να σε τυποποιήσουν; Αισθάνθηκες ότι σου φοράνε ένα κοστούμι συγκεκριμένο;» 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε: «Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα, πολλά σίριαλ και πολλές ταινίες, και θα μπορούσα να είμαι ένα καμένο χαρτί πλέον αλλά για κάποιο λόγο, που δεν μπορώ να τον καταλάβω, δεν έχει συμβεί αυτό. Από ένα σημείο και μετά, όχι, δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Παρόλο που έκανα αρκετές κωμωδίες, ήταν αρκετά διαφορετικοί οι ρόλοι που μου έδιναν έτσι κι αλλιώς».