TV & Media

Θανάσης Τσαλταμπάσης για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: «Υπάρχει ευλογία από το σύμπαν»

Η ανάρτησή του στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης © NDP Photo Agency

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Τι είπε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του - Η ανάρτησή του στο Instagram

Για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Αγοραστής Αρβανίτη, μίλησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί σε λίγο καιρό το πρώτο του παιδί και ο ηθοποιός μίλησε στο «Mega Καλημέρα» με αφορμή το μιούζικαλ «Αναστασία» και αναφέρθηκε στον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

«Μόνο χαρά νιώθω για το πρώτο μου παιδί. Υπάρχει ευλογία από το σύμπαν. Σε ένα ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί, είναι μία στιγμή μεγάλης ευτυχίας. Το απολαμβάνουμε και είναι ακόμα στην αρχή του αυτό το ταξίδι. Έχει πολύ δρόμο. Περιμένω να το βιώσω. Μέχρι στιγμής είναι όλα καινούργια και τα μαθαίνω με χαρά και όχι με άγχος. Υπάρχει μία έγνοια που θα έρθει στον κόσμο. Όλα τα στάδια μέχρι στιγμής μάς δίνουν μόνο χαρά» είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxs4dm1yok7d)

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα γίνει πατέρας, με μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην ανάρτηση αυτή, το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά, ενώ η Αγοραστή Αρβανίτη φορά ένα μαύρο πουκάμισο, το οποίο και έχει ξεκουμπώσει για να φανεί η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

«Το πιο ωραίο δώρο για τα φετινά μου γενέθλια είναι στο δρόμο για "παράδοση"», ανέφερε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην λεζάντα του post.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.