Marketing in Practice: Η Ασφάλιση στις Επιχειρήσεις
Το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Marketing in Practice and more» για την ασφάλιση στις επιχειρήσεις


Marketing in Practice: Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας ο CEO της Mega Brokers Τάσος Χατζηθεοδοσίου συζητούν για την ασφάλιση των επιχειρήσεων
Το επεισόδιο αυτό εστιάζει σε ένα καίριο ζήτημα που αφορά τον κόσμο των επιχειρήσεων. Στην εποχή μας, όπου οι προκλήσεις αυξάνονται, η αβεβαιότητα είναι η μόνη σταθερά και οι κίνδυνοι εκτείνονται πέρα από τα προφανή όρια, πολλοί επιχειρηματίες αναρωτιούνται: είναι η ασφάλιση της επιχείρησης πραγματικά μια πολυτέλεια ή ένα απαραίτητο κακό; Πόσο σημαντικό είναι για την επιβίωση και την ανάπτυξη μιας επιχείρησης να έχει την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη;
Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice που μεταδίδεται από το ONE Channel, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο του στο studio τον CEO της Mega Brokers Τάσο Χατζηθεοδοσίου συζητούν για τον ρόλο και την αναγκαιότητα της ασφάλισης των επιχειρήσεων.
Στη συζήτησή, αναφέρθηκαν διάφορα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλιση και τη διαχείριση κινδύνων. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η σημασία της διαχείρισης κινδύνων για επιχειρήσεις και ιδιώτες, η ασφαλισιμότητα των κινδύνων, ο ρόλος των μεσιτών ασφαλίσεων και τα οφέλη της συνεργασίας με αυτούς, ο επαγγελματισμός στην ασφαλιστική αγορά, οι διαφορές μεταξύ αστικής, εργοδοτικής και επαγγελματικής ευθύνης, ο σωστός τρόπος προσέγγισης της ασφάλειας, οι κυβερνοεπιθέσεις αλλά και ο τρόπος που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες, καθώς και η αντίδραση της ασφαλιστικής βιομηχανίας σε αυτές τις προκλήσεις. Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε την έννοια της Διαχείρισης Επιχειρηματικού Ρίσκου (Enterprise Risk Management - ERM).

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του ONE Channel που μετρά πάνω από 195 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014 (αρχικά στο SBC TV και στη συνέχεια στο Attica TV), ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 9 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr & franchise.gr.
Από αυτήν την εβδομάδα, η εκπομπή θα αναμεταδίδεται και από τους σταθμούς TRT (Θεσσαλία) και ALFA (Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκη) κάθε Σάββατο στις 14.00.

Η εκπομπή μεταδίδεται στην τηλεόραση από το ΟΝΕ Channel μέσω Digea, LiveStreaming, Cosmote TV και ΕΟΝ TV κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 12.30. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) Παρασκευή στις 19.30, στις 23.30 & το Σάββατο στις 15.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 19:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Σάββατο στις 21.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 18.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 17.00 & κάθε Δευτέρα στις 13.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Τετάρτη στις 19.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή στις 21:00 και κάθε στις Κυριακή 14:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα),
Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 196 «Ασφάλιση Επιχείρησης: πολυτέλεια ή ανάγκη;» μπορείτε να το δείτε εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε για τον σύζυγό της
Το ποσό που θα πάρει, τα ομοφοβικά σχολια, οι κόντρες με άλλους σελέμπριτις για την τηλεθέαση, φυσικά
Ο ηθοποιός προκάλεσε αντιδράσεις με σχόλια προς την Τζότζο Σίουα - Κινδυνεύει με αποβολή από το παιχνίδι
Τι δήλωσε σε πρωινή εκπομπή
Τι είπε για τις σχέσεις ζωής, τα χρήματα και όσους την πολιόρκησαν ανά τα χρόνια
Η πρώτη ανάρτηση μετά τη δικαστική απόφαση για τη διαμάχη με τη Χριστοπούλου
«Το σώμα μου είναι πουά, με τη λεύκη το πρόβλημά μου είναι ο ήλιος κι η θάλασσα» αναφέρει ο ηθοποιός
«Δεν ζητήσαμε υπέρογκα ποσά οι ηθοποιοί»
Η αδυναμία στον πατέρα της και η περιπέτεια της υγείας του που τη «διέλυσε»
Θύματά της υπέβαλαν αναφορές στην αστυνομία αφού παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ
Το ριάλιτι επιχειρηματικότητας ξεκίνησε με τον πρώτο υποψήφιο να ξεσπά εναντίον των επενδυτών
Τι δήλωσε ο ηθοποιός για τον γάμο ως θεσμό
Προδημοσίευση από την έκδοση «Λάκης Παπαστάθης. Γενικό πλάνο», εκδόσεις Μουσείο Μπενάκη, που συνοδεύει την έκθεση «Λάκης Παπαστάθης. Αναζητώντας τη χαμένη εικόνα»
Ο δημοσιογράφος μιλάει στην Athens Voice για το οδοιπορικό του στη γείτονα χώρα και την κομμουνιστική περίοδό της
«Το να λογοκρίνουμε το καλλιτεχνικό όραμα επειδή “δεν μας κάθεται καλά οπτικά”, φλερτάρει με την πολιτισμική μικροπρέπεια»
Πέντε μήνες μετά τον θάνατό του, θα προβληθεί η guest εμφάνιση του αγαπημένου ηθοποιού σε δημοφιλή τηλεοπτική σειρά
Η ηθοποιός ανέφερε πως της είχε προταθεί στο παρελθόν να κάνει «λευκό» γάμο με αντάλλαγμα χρηματική αμοιβή
Τι δήλωσε ο ηθοποιός για την συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο καλλιτέχνης μίλησε για τους στίχους που προκάλεσαν σχόλια και αντιδράσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.