TV & Media

Ο Τζέιμς Κόρντεν επιστρέφει με εβδομαδιαία εκπομπή συνεντεύξεων

Έξι μήνες μετά το τέλος του βραδινού σόου «The Late Late Show with James Corden»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Τζέιμς Κόρντεν
Ο Τζέιμς Κόρντεν © ΕPA Pool

Ο Τζέιμς Κόρντεν επιστρέφει με εβδομαδιαία εκπομπή συνεντεύξεων - Έξι μήνες μετά το τέλος του βραδινού σόου «The Late Late Show with James Corden»

Έξι μήνες μετά το τέλος του βραδινού σόου «The Late Late Show with James Corden» που παρουσίαζε στο CBS, ο παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν μπαίνει ξανά στο παιχνίδι των συνεντεύξεων, σύμφωνα με το Variety.

Ο Τζέιμς Κόρντεν θα είναι ο οικοδεσπότης νέας εβδομαδιαίας σειράς με τίτλο «This Life of Mine with James Corden» στο SiriusXM και θα είναι η πρώτη είσοδος του πολυτάλαντου σταρ στον κόσμο του ραδιοφώνου.

Η σειρά «This Life of Mine» αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2024. Σύμφωνα με το SiriusXM, η εκπομπή «θα περιλαμβάνει συζητήσεις σε βάθος με τους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου με θέμα τους ανθρώπους, τα μέρη, τις στιγμές και τις αναμνήσεις που τους έκαναν αυτό που είναι σήμερα» . Με αναφορές στην αγαπημένη μουσική, τις ταινίες, τα βιβλία και τις συμβουλές, η εκπομπή θα επιδιώξει να αφηγηθεί τις άγνωστες ιστορίες γνωστών προσωπικοτήτων, σύμφωνα με το SiriusXM.

Η νέα σειρά του Κόρντεν θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του SiriusXM στην εφαρμογή του δορυφορικού ραδιοφώνου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «SiriusXM: Next Generation Industry & Press Preview» για την παρουσίαση της νέας εφαρμογής streaming και του προγράμματος.

Ο Άγγλος ηθοποιός, τραγουδιστής, κωμικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής παρουσίαζε για οκτώ σεζόν το «The Late Late Show» στις ΗΠΑ. Με το τέλος της εκπομπής, ο Κόρντεν μετακόμισε επίσης με την οικογένειά του πίσω στη γενέτειρά του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.