TV & Media

Αντζελίνα Τζολί: Έτοιμη για την καρέκλα του σκηνοθέτη (video)

Η 39χρονη σταρ στην πρεμιέρα της ταινίας της «Unbroken» στην Αυστραλία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Αντζελίνα Τζολί αισθάνεται έτοιμη να ολοκληρώσει την καριέρα της ως ηθοποιός για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην σκηνοθεσία. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε τις βλέψεις της για το μέλλον στην ηλεκτρονική έκδοση της αυστραλιανής εφημερίδας Sydney Morning Herlald σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα. «Θα παίξω σε κάποιες ακόμη ταινίες, αλλά θα ήμουν ευτυχής να τα παρατήσω σε κάποια δεδομένη στιγμή», δήλωσε η Τζολί, η οποία βρίσκεται στην Αυστραλία για να προωθήσει την τελευταία της κινηματογραφικής δουλειάς «Unbroken» με την ευκαιρία της παγκόσμιας πρεμιέρας της στην ήπειρο όπου και γυρίστηκε η ταινία. «Λατρεύω τη σκηνοθεσία, είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη ως σκηνοθέτης. Μου αρέσει να ακολουθώ ένα πρόγραμμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μου αρέσει να περνώ δύο χρόνια με ένα θέμα και να μαθαίνω πράγματα για αυτό. Μου αρέσει η διανοητική πρόκληση να πρέπει να μαθαίνω τόσο πράγματα και να ανήκω σε κάθε πλευρά της παραγωγής», πρόσθεσε.

Η ταινία «Unbroken» εμπνέεται από την ιστορία του Αμερικανού αθλητή Λούι Ζαμπερίνι, που έγινε υποσμηναγός της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας και αιχμάλωτος πολέμου σε στρατόπεδο συγκέντρωσης των Ιαπώνων κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Το αντιπολεμικό δράμα είναι η δεύτερη σκηνοθετική δουλειά της Τζολί. Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα «Στη χώρα του αίματος και του μελιού» προβλήθηκε στις αίθουσες το 2011 και είχε πάρει καλές κριτικές. «Να είμαι εγώ σκηνοθέτης του δικού μου ρόλου ήταν πολύ δύσκολο, να είμαι σκηνοθέτης του Μπραντ ήταν μια πρόκληση αλλά και να παίζω μαζί του πολύ βαριές δραματικές σκηνές ήταν δύσκολο επίσης», τόνισε.

image

Από τις απρόβλεπτες στιγμές της συνέντευξης Τύπου στο Σίδνεϊ ήταν όταν γνωστός Αυστραλός δημοσιογράφος ζήτησε να βγει μια selfie με την Αντζελίνα Τζολί, η οποία δεν του χάλασε το χατίρι.