TV & Media

«Ήταν μία έκπληξη»: Η Ελεονώρα Μελέτη για τον θρησκευτικό της γάμο (εικόνα)

Η πρώτη φωτογραφία από την τελετή

Newsroom
15’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης: Θρησκευτικός γάμος μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους

Η Ελεονώρα Μελέτη με μία ανάρτησή της στο Instagram επιβεβαίωσε ότι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαροσούλη με θρησκευτικό γάμο, λίγη ώρα πριν τελεστεί η βάφτιση της κόρης τους Αλεξάνδρας. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία από τον πρώτο χορό στη δεξίωση που ακολούθησε και δήλωσε ότι ο γάμος τους ήταν και για εκείνη «μία έκπληξη». 

«Μια έκπληξη για μένα κ για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη από τον Θοδωρή Μαροσούλη, που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη

Τι έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram

Εχθές για εμάς ήταν μια μέρα τεράστιας χαράς.

Βαφτίσαμε την κόρη μας η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς, αλλά κάναμε κ τον θρησκευτικό μας γάμο. (πρώτα έγινε ο γάμος κ μετά η βάπτιση)

Μια έκπληξη για μένα κ για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη από τον @psycho_25, που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά.

Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας στιγμές από τη χαρά μας, ( όταν έχουμε τις φωτογραφίες δηλαδή) γιατί νιώθουμε από τις τόσες πολλές πολλές κ τις τόσο ζεστές ευχές σας πως εκεί έξω υπάρχετε όμορφα πλάσματα, που νιώσατε κ μόνο στην είδηση, να μας στείλετε αυθόρμητα ένα όμορφο μήνυμα με υπέροχα λόγια κάνοντας τη μέρα μας ακόμα πιο όμορφη κ τη σημασία της πιο δυνατή.

Μας ανοίξατε την καρδιά σας, μας μοιράσατε αγάπη κ ευχές, κ εμείς με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας κ θα μοιραστούμε μαζί σας εικόνες αλλά κ όμορφα απρόοπτα από τη χθεσινή μαγική μπάρα για εμάς.

Ελεονώρα Μελέτη - Τα δύο ονόματα της κόρης της

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης ήταν προγραμματισμένο να βαφτίσουν την κόρη τους σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η μικρή πήρε δύο ονόματα: Αλεξάνδρα και Ωκεανίς. Το πρώτο από τη μητέρα του Θοδωρή Μαροσούλη και το δεύτερο λόγω της αγάπης των γονιών της για τη θάλασσα.