TV & Media

South Park εναντίον Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: «O χαζός πρίγκιπας και η ανόητη γυναίκα του»

Στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ στρέφει τη σάτιρά του το νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το South Park «στοχοποιεί» τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο νέο του επεισόδιο - Σατιρίζει το βιβλίο «Ρεζέρβα» και το αίτημά τους για ιδιωτικότητα.
Δε γλίτωσε την καυστική σάτιρα του South Park το ζεύγος πρίγκιπα Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ © Comedy Central

Το South Park «στοχοποιεί» τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο νέο του επεισόδιο - Σατιρίζει το βιβλίο «Ρεζέρβα» και το αίτημά τους για ιδιωτικότητα.

Το South Park έβαλε στο στόχαστρο τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ στο νέο του επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «φωτογραφίζονται» στο τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς κωμικής σειράς animation, σε ένα επεισόδιο που απεικονίζει με ένα επεισόδιο που απεικονίζει τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα του Καναδά, ένα νεαρό βασιλικό ζευγάρι που ικετεύει για ιδιωτικότητα, ενώ τραβά με κάθε τρόπο την προσοχή πάνω του.

Στο επεισόδιο με τίτλο «The Worldwide Privacy Tour», ο κοκκινομάλλης πρίγκιπας και η σύζυγός του, που φοράει το καπέλο της λοξά και την ίδια ακριβώς ροζ στολή που φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ στο Trooping the Color το 2018, εμφανίζονται να προωθούν το βιβλίο του πρίγκιπα «Waaagh», του οποίου το εξώφυλλο μοιάζει πολύ με τα απομνημονεύματα του Χάρι.

Στη συνέχεια ξεσπούν κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής, όταν αμφισβητούνται τα κίνητρά τους. Το ζευγάρι μετακομίζει τελικά στο South Park, με την πριγκίπισσα να δηλώνει: «Αν μετακομίζαμε εδώ, οι άνθρωποι θα πίστευαν ότι είμαστε πολύ σοβαροί στο να θέλουμε να είμαστε φυσιολογικοί».

New Episode Preview: A Dumb Prince and His Stupid Wife - SOUTH PARK

Όμως ο ερχομός τους εξοργίζει την τοπική κοινωνία, ιδιαίτερα τον μικρό Κάιλ, που ζει απέναντί τους. Παραπονιέται για το ιδιωτικό τους τζετ, που βρίσκεται παρκαρισμένο έξω από το σπίτι και τον πρίγκιπα που παίζει πόλο στο γκαζόν.

«Έχουν αυτό το τεράστιο τζετ παρκαρισμένο μπροστά από το σπίτι μου και συνεχίζουν να θέλουν να αγοράσω το βιβλίο τους», παραπονιέται στους φίλους του Κένι, Κάρτμαν και Σταν.

Το επεισόδιο συνεχίζεται με πολλά «καμουφλαρισμένα χτυπήματα» εναντίον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

To South Park, η βλάσφημη σειρά animation των Τρέι Πάρκερ και Ματ Στόουν, προβάλλεται στις οθόνες από το 1997 και έφτασε αισίως στο 321ο του επεισόδιο. Η πρεμιέρα της 26ης σεζόν έγινε στις 8 Φεβρουαρίου 2023.

(Με πληροφορίες της Daily Mail)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.