- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αύριο Τρίτη η κηδεία του Παναγιώτη Τζένου - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Πέθανε στα 47 του χρόνια
Παναγιώτης Τζένος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου - Η ΕΣΗΕΑ για τον θάνατό του
Ο Παναγιώτης Τζένος πέθανε ξαφνικά στα 47 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τον δημοσιογραφικό κόσμο. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2022, στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Σύμφωνα με το pelop.gr, η κηδεία του Παναγιώτη Τζένου θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.
Παναγιώτης Τζένος: Η ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του δημοσιογράφου
Ανακοίνωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ. Η δημοσιογραφική ένωση συλλυπείται τη σύζυγό του, Ανδριάνα Ζαρακέλη και τον γιο τους.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του διακεκριμένου συναδέλφου και Γενικού Διευθυντή του Ομίλου «Παραπολιτικά» Παναγιώτη Τζένου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή, ξαφνικά χθες το βράδυ, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικίας 47 ετών.
Ο Παναγιώτης Τζένος γεννήθηκε το 1976 στην Πάτρα, Νομού Αχαΐας. Αν και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Τμήματος Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, από πολύ νωρίς φάνηκε να τον κερδίζει ο Τύπος και η Ενημέρωση.
Το 2000 άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος, αρχικά στην εφημερίδα «Η ΧΩΡΑ», ως οικονομικός και πολιτικός συντάκτης και στη συνέχεια στην εφημερίδα «FINANCIAL BOX», στον Ρ/Σ «PROFIT 96,6» ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης της εκπομπής «Το χρώμα του χρήματος», στον Τ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 10» ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης των εκπομπών «ΜΕΤΡΟ», «Ελεύθερος Ρεπόρτερ», «Αλεπούδες», στην εφημερίδα «TRAFIC» κ.ά.
Υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη των «Παραπολιτικών» και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου, ιδιοκτησίας του Γ. Κουρτάκη, με τον οποίο είχαν μία πολύχρονη φιλική σχέση. Μέχρι και την τελευταία ημέρα διατηρούσε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά 90,1 FM», η οποία είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό. Τα τελευταία χρόνια, επίσης, μετείχε στη διοίκηση του Πρακτορείου διανομής Τύπου «Άργος».
Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένας πολύ μαχητικός δημοσιογράφος. Στήριζε με σθένος τις απόψεις του χωρίς να παρεκκλίνει, γεγονός που τον έφερε πολλές φορές σε σύγκρουση με πολιτικούς του αντιπάλους. Διένυσε μία δυναμική πορεία και διακρίθηκε στο δημοσιογραφικό στίβο. Ο λόγος του ήταν πηγαίος και αυθεντικός. Θα μείνουν στη μνήμη όλων το καθημερινό του ρεπορτάζ και οι εκπομπές του στο ραδιόφωνο όπου, με ιδιαίτερο και καυστικό τρόπο, σχολίαζε την επικαιρότητα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα τη σύζυγό του συνάδελφο Ανδριάνα Ζαρακέλη, τον μονάκριβο γιό τους Γιάννη και τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η λάμψη της πασαρέλας δεν αποτυπώθηκε με την αναμενόμενη δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης
H παρέα βρέθηκε στο νησί που αγαπούν ιδιαίτερα Καπουτζίδης και Καρύδη
Οι κριτές εξέτασαν κάθε λεπτομέρεια από τον ημιτελικό αλλά και από την εξέλιξη του καθενός
«Γίνεσαι διάσημος από τους κανόνες που παραβιάζεις»
Ποιο μοντέλο έμεινε εκτός ημιτελικού
«Η ιστορική αλήθεια μερικές φορές θέλει σκληρές αποφάσεις»
Κάνει λόγο για «προδήλως παράνομη απόφαση» και καλεί εγρήγορση
Ο ρόλος της δημοσιογραφίας και το ντοκιμαντέρ για τη 17 Νοέμβρη
Η εξομολόγηση της συζύγου του εκλιπόντος ηθοποιού για τις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο
«Θα είμαι αυστηρή στον ρόλο μου» δηλώνει
Άγνωστος απείλησε τον δημοσιογράφο ότι «θα έχει την τύχη του Γιώργου Καραϊβάζ»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση και τον ευρύτερο χώρο του θεάματος
O δημιουργός αξέχαστων εκπομπών που έχουν γράψει ιστορία, παραχώρησε το πολύτιμο αρχείο του
Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του «Παρά Πέντε» και τον ρόλο της «Ντάλιας»
Τα ηχηρότερα deals των τελευταίων δεκαετιών σε τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, φαρμακευτική, βιοτεχνολογία
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του διάσημου παρουσιαστή
Ποιος θα επικρατήσει στη σύγκρουση των κολοσσών του streaming για τον έλεγχο του ιστορικού στούντιο;
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.