TV & Media

Αφροδίτη Μάνου σε Ακρίτα: Να υποθέσουμε τώρα ότι είσαι συνένοχη του π.Αντώνιου;

Το δηκτικό σχόλιο της τραγουδοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
κόντρα» Ακρίτα με Αφροδίτη Μάνου για την «Κιβωτό του Κόσμου»
H Αφροδίτη Μάνου © ΝDP

Κόντρα Αφροδίτης Μάνου με την Έλενα Ακρίτα για την υπόθεση της «Κιβωτού».

Η Αφροδίτη Μάνου έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στα social media, σχολιάζοντας ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα στην οποία η δημοσιογράφος ανάφερει πως εκτιμούσε και εμπιστευόταν τον ιδρυτή της «Κιβώτου του Κόσμου» Πατέρα Αντώνιο.

«Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελενα Ακρίτα. Με αφορμή σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ότι η κυβέρνηση γνώριζε και συγκάλυπτε τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Αφροδίτη Μάνου έγραψε «Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και ότι όλος ο πολιτικός χώρος που υποστηρίζεις είσαστε παιδόφιλοι και πορνοβοσκοί; Μαζί και η βοηθός σου Ναταλί που έβγαινε και μιλούσε στα κανάλια για "τα κακόμοιρα τα προσφυγόπουλα που βίαζε" ο ηθοποιός, χωρίς αποδείξεις; Να υποθέσω εγώ, ίσως, ότι μαζί βιάζατε τα παραβατικά παιδιά για να γίνω ο Ντίκενς της φρίκης του 21ου αιώνα; Όχι. Δεν θα το κάνω. Γιατί; Γιατί έτσι είμαι εγώ ...🚩 ΥΓ Τι γρήγορα που ξεθωριάζει η "αλήθεια" τη σήμερον ημέρα...»

Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και...

Posted by Afroditi Manou on Sunday, November 20, 2022

Η Ελενα Ακρίτα με νέα ανάρτησή της στο facebook, απάντησε στα όσα έγραψε για εκείνη η Αφροδίτη Μάνου. «Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μανου», αναφέρει η δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μανου.

Posted by Elena Akrita on Sunday, November 20, 2022

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.