TV & Media

Η Φωτεινή Αθερίδου αποκάλυψε ότι έχει 75% απώλεια ακοής

Πως το αντιμετωπίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτεινή Αθερίδου: «Έχω 75% απώλεια ακοής»
Η Φωτεινή Αθερίδου με τον σύζυγο της στο 2Night Show

Φωτεινή Αθερίδου: Το πρόβλημα στην ακοή της – Κατά πόσο επηρεάζει την καθημερινότητά της

H Φωτεινή Αθερίδου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο The 2Night Show με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα με την ακοή της: «Τώρα είμαι εντάξει γιατί μιλάς δυνατά και κάνω και χειλανάγνωση. Έχω 75% απώλεια ακοής» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Η Φωτεινή έχει πρόβλημα με την ακοή, πρέπει να της μιλάς τρεις, τέσσερις φορές γιατί αλλιώς δεν ακούει. Έχει 75% απώλεια ακοής. Πρέπει να της μιλάς τρεις τέσσερις φορές, Με την πρώτη δεν τα ακούει. Με τη δεύτερη, τρίτη… Δηλαδή ένα κοινό ζευγάρι μπορεί να αράξει ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στην κουζίνα και λέει ο άλλος θα κατέβεις να πάρεις το παιδί που έρχεται με το σχολικό; Θα κατέβαινε. Εγώ λέω θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Σιωπή. Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ε; Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ναι», είπε ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

Το ζευγάρι μίλησε για την απόφασή του να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο σε Πύργο ενώ εξήγησε και γιατί βάφτισε τον γιο του σε πισίνα: «Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Δεν είχαμε σκοπό να παντρευτούμε αλλά όταν είδαμε το μέρος που έγινε ο γάμος, μας άρεσε και κάπως έτσι μας μπήκε η ιδέα να το κάνουμε. Βαφτίσαμε τον γιο μας σε πισίνα. Έχει ταλέντο στο κολύμπι και του αρέσει πολύ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.